Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Four Seasons Hotel Bangkok lanceert gratis Nacht promo actie

Four Seasons hotel in Bangkok lokt de gasten om wat langer in deze mooie stad te verblijven, door hen een gratis extra verblijf aan te bieden. De actie zal doorgaan tot 30 september 2010.

De 'verblijf langer bij ons - derde nacht gratis!' pakket biedt een gratis extra nacht op voorwaarde dat u hebt betaald voor twee opeenvolgende verblijven. Zo ontvangen gasten een dag extra om de bezienswaardigheden, en verleidingen van Bankok te verkennen. Volgens asiatravel.com bevat de service-pakket ook de dagelijkse koude ontbijt, een martini glas en een snack in het Aqua buitenbar.

Het hotel ligt in het centrum en dicht bij de stad's grootste winkelcentra en de zakelijke centra. Het Four Seasons hotel in Bangkok is een trekpleister voor zakenmensen, familie reizigers en vakantiegangers.

Om het nog mooier te maken, zal de elfde International Cooking Festival van 6 tot 12 september in het hotel plaatsvinden. Dit is een evenement waar lang naar vooruitgekeken wordt in Thailand.

01.08.2010

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Château Saint Jean >> Hotel Engadina >> Louisa's Place

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.