Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Emaar geeft Hamptons aan Countrywide

Volgens de voorwaarden, zal Emaar de Hampton bezittingen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika blijven beheren. Het besluit om Hamptons International aan Countrywide - een Britse overheidsinstelling – te overhandigen, werd ingegeven door de noodzaak van het bedrijf om zich te concentreren op het hotels in het Midden-Oosten en in Zuid-Afrika. Countrywide zal ook het recht hebben om het bezit in Europa en Azië te beheren.

Ahmad Matrooshi, Emaar Properties Managing Officer, kenmert de deal als een stap in de richting tot het herschikken en de reorganiseren van de diensten van Emaar in strategisch belangrijke gebieden. Ook benadrukte hij dat het bedrijf zich voorneemt om door te gaan met het leveren van topkwaliteit diensten en aan klanten. Emaar is niet de van plan om de banden verbreken met bezittingen die zijn overgenomen door Countrywide en zal actief deel nemen bij het promoten van haar diensten in het Groot Brittannie en Europa. Ahmad Matrooshi liet doorschemeren dat de beslissing ook is ingegeven door de recente economische onrust dat het bedrijf er voor zorgde dat het bedrijf zich zou richten op regio's en markten met een grotere economische potenties.

27.07.2010

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Herbeira >> Hotel Tashkonak Istanbul >> Residence Vico

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.