Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Sani Resort verwelkomt de gasten voor de Jaarverslaggeving Sani Festival

Deze zomer, tussen 16 juli en 31 augustus, kunnen bezoekers van Sani Resort, Halkidiki in Griekenland, mee doen aan de jaarlijkse Sani Festival en genieten van de optredens van 's werelds beste muzikanten en theater acteurs. De actie zal nog prachtiger en kleurrijker zijn vanwege de prachtige Egeïsche Zee en charmante Griekse zonsondergang op de achtergrond.

Sinds haar oprichting in 1993, is het festival uitgegroeid tot een plek voor grote tentoonstellingen, muziek-en dansvoorstellingen en populaire filmgenres.

Dit jaar zal het festival zich richten op jazz - een van de belangrijkste muziekgenres. Voor het evenement zijn wereldberoemde jazzmusici opgeroepen. Musici zoals Nils Landgren, een begenadigd jazz-funk Zweedse trombonist; Victoria Tolstaya, een Russische jazz-zangeres en de afstammeling van LN Tolstoj - een beroemde Russische schrijver; zangers uit Brazilië en Zuid-Korea.

Het hotel in Sani Beach village, Sani Beach Hotel & Wellness heeft aangekondigd een speciaal verblijf van vijf nachten aan te bieden; van 11 juli tot en met 26 augustus, zal een overnachting in een 2 kamer suite slechts £ 210 kosten.

25.07.2010

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
H.H.Le Palme >> Hotel Skandinavia >> Relais Colonna Porto Cervo

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.