Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

CHI Hotels & Resorts stemt in om met twee Golf resorts op Sicilië te werken

Twee luxe hotels - de Corinthina Taormina Golf Resort en het Wyndham Catania Golf Resort - zal worden geëxploiteerd door CHI Hotels & Resorts in samenwerking met Sicilia Golf Resort en Off Side. Beide hotels in Italië bevinden zich momenteel in aanbouw en worden naar verwachting in 2012 geopend.

CHI Hotels & Resorts is een beroemd hotel management groep die de merken Wyndham, Corinthina en Ramada Plaza exploiteerd in heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

De Corinthina hotel in Taormina zal bestaan uit 158 full-service woningen en 130 kamers en suites, twee restaurants, drie bars, zwembaden, een health center, spa en verschillende conferentiezalen. Het hotel kijkt uit op een 18-hole golf baan.

Het Wyndham resort in Catania zal beschikken over 192 kamers en suites, plus 224 full-service appartementen, er is een internationale 18-hole golf baan. Er zullen twee restaurants, drie bars, een spa, health center, fitnesszaal, jacuzzi, sauna, bal kamers, vergaderzalen, enz.

24.07.2010

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Alqueria Bulevar >> Gran Hotel Cascada >> Hotel Roß

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.