Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Elite Meeting internationale benoemt tot Beste Dominicaans Business Hotels

Drie Dominicaanse luxe boutique hotels - Casa Colonial, en Tortuga Bay Sivory - hebben de Elite Meeting International Award gekregen, als de meest geschikte hotels om zakelijke evenementen en conferenties te organiseren. Ze zijn ook opgenomen in de International Elite Meeting Platinum Collection.

Volgens de Dominicaanse Republiek toeristen afdeling, wordt Casa Colonial Beach & Spa Resort hotel in Puerto Plata ideaal beschouwd, voor het houden van zeer belangrijke conferenties voor maximaal 50 personen. Het hotel biedt 50 ruime kamers en vergaderzalen. Het hotel ligt dicht bij een golfclub, ontworpen door Robert Trent Jones. Casa Colonial hotel is onderdeel van de Small Luxury Hotels of the World Association.

Sivory Punta Cana is te vinden op de kustlijn in Punta Cana uit de buurt van populaire stranden. Het hotel in Punta Cana heeft 55 luxe kamers en een 205 vierkante meter conferentieruimte. Er is de beroemde Punta Cana Aquarea Spa en Wellness Center, drie uitstekende restaurants en een wijnkelder bij 8000 flessen wijn van 250 bekende merken.

Tortuga Bay boutique hotel biedt een congrescentrum, in de vorm van een 112 vierkante meter conferentieruimte. Het complex omvat twee topklasse golfbanen en de beroemde Six Senses Spa. Alle 30 kamers zijn te vinden in de 15 villa's aan zee, afgewerkt door Oscar de la Renta, een beroemde ontwerper.

01.08.2010

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Barceló Cala Viñas >> Hotel Alpenblick >> Howard Johnson Recoleta

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.