Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Key Largo Marriott serveert ontbijt-op-strand

Key Largo Marriott Beach Resort, hotel in Miami, Florida, kom met het zogenaamde ontbijt-op-strand promotie stunt. Vakantiegangers kunnen op het strand van een heerlijk ontbijt genieten. Gelegen en pitoresk kustgebied, bied het hotel een uitgebreid scala aan top kaliteit diensten, voorzieningen en vermaak. Gasten kunnen gebruik maken van een ruime kamer met 32” flat screen TV’s, gratis toegang tot wi-fi etc. Luxe suites hebben en ruime balkon voor een mooi uitzicht op de zee. Flipper’s Pool Bar en Breezer’s Tiki Bar verschaffen een uitzonderlijke diner service. Day Spa en Dive Shop zullen zo een indruk achterlaten dat je zeker terug wilt komen. Is er iemand niet van een onderwater uitzicht van fantastische koraal riffen wilt genieten?

12.07.2010

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Hosteria Del Monasterio De San Millan >> Hotel Wolf Dietrich >> Samaa Hotel

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.