Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Christal Hotels & Resorts zijn van plan acht nieuwe hotels in China te bouwen

Christal Hotels & Resorts, een van de snelst groeiende hotel management groep in oost Azie, heeft aangekondigd om nog acht hotels toe te voegen aan zijn bestaande hotels in China. Dit is een onderdeel van een ultieme uitbreidingsstrategie van het bedrijf, gericht op de veelbelovende Singaporese, Maleise, Indonesische, Hong Kong en Chinese hotel markt.

Crystal Hotels heeft meegedaan aan de corporate tentoonstelling en conferentie gericht op de kwesties van de huidige Asia Luxury Travel Market (ALTM). Het evenement vond plaats in de Shanghai Exibition Center en duurde van 14 juni tot en met 17 juni 2010. Het bedijf maakte gebruik van dit evenement om een beter idee te krijgen van de lokale markt kenmerken. Ondertussen heeft de groep zijn plan bevestigd om uit te breiden in Qatar en Saoedi Arabie. Vooral in Er-Riad, Jedda, Hobar en Mecca zullen hun hotels verschijnen. Hoewel Abu Dhabi hotel nog minder dan een jaar open is, is het al een van de meest gewilde top-level verblijven in de hoofdstad van Verenigd Arabische Emiraten.

Na het openen van een hotel in 2009 in het hartje van de zaken district van de stad, heeft de Cristan Hotel & Resorts al een reputatie gekregen van een marktleider in business-class hotel management. Cristan hotel in Abu Dhabi beschikt over 192 standaard en luxe kamers, restaurants, bars, zaken centra, conferentie zalen, ondergrondse parkeergarage, recreatie ruimte en verschilende infrastructuur om aan alle wensen te voldoen; er is ook een zwembad, sauna en een spa-beauty salon.

10.07.2010

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Golden Tulip Amsterdam Centre >> Hotel Rex >> Prinsenhuis

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.