OrangeSmile B.V.
Autoverhuur wereldwijd
Over ons
'OrangeSmile.CarTrawler' biedt een autoverhuur service in locatie 'Dubai - Jebel Ali Free Zone'. Boekingsformulieren en online supportdiensten zijn beschikbaar in het Nederlands. Elke week maken honderden toeristen gebruik van onze service. Wij vinden een auto voor uw datum in 'Dubai - Jebel Ali Free Zone' bij alle autoverhuurbedrijven (Hertz, Avis, Budget, Dollar, enz.). Daarbij garanderen wij de laagste prijzen. Bij reserveringen worden geen extra kosten verrekend.

Meer info
Personenauto huren online in Dubai
Navigatie: Autoverhuur >> Emiraten >> Dubai >> 'Dubai - Jebel Ali Free Zone'

Online autoverhuur: 'Dubai - Jebel Ali Free Zone'

Een auto huren in 'Dubai - Jebel Ali Free Zone'

Autoverhuurpunten van Dubai

Het adres van de huidige punt 'Dubai - Jebel Ali Free Zone': Al Ahmadi House, Po Box 2533 Dubai, Emiraten.

Selecteer een ander punt in Dubai:
- schrijf het woord Dubai in het formulier aan de linkerzijde;
- gebruik de kaart van Dubai hieronder (FireFox of Opera);
- gebruik de onderstaande links.

Interactieve kaart van Dubai (FF of Opera)
Een auto reserveren in Dubai, Emiraten

Lage prijzen. OrangeSmile.com biedt auto's te huur in 'Dubai - Jebel Ali Free Zone' met gegarandeerd lage prijzen, omdat wij werken met leveranciers rechtstreeks en selecteren de beste aanbiedingen 'on-the-fly'.

Het reserveren van een huurauto in Dubai bestaat uit drie stappen: (1) zoek op de gewenste datum; (2) kies een autotype; (3) vul uw gegevens in. De bevestiging van de reservering van een huurauto in het punt 'Dubai - Jebel Ali Free Zone' wordt daarna aan u per e-mail gestuurd. Geaccepteerde creditcardtypes: Visa, Visa Electron, MasterCard en Maestro.

Voor het ophalen van de gereserveerde auto in het punt 'Dubai - Jebel Ali Free Zone' dient u uw bevestiging, uw rijbewijs en uw creditcard te tonen. Een creditcard is nodig om een kleine borgsom te betalen. Hoe groot deze borgsom zal zijn is in 'Dubai - Jebel Ali Free Zone' afhankelijk van de leeftijd van de bestuurder en de autoklasse die u huurt.

De definitieve betaling gebeurt in het punt 'Dubai - Jebel Ali Free Zone' bij het afleveren van de auto. In de autoverhuurpunten van Dubai worden VISA, MasterCard en andere creditcardtypes geaccepteerd - zie hiervoor uw huurvoorwaarden.

In de afhalenpunt 'Dubai - Jebel Ali Free Zone' lees a.u.b. de handleiding van de auto en controleer de schade punten van de auto. OrangeSmile Tours wenst u een prettige reis!

Onze reisdiensten
 LAAGSTE-PRIJSGARANTIE
 RUIME KEUZE: 25.000 HUURPUNTEN
 HUREN IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN
 ONMIDDELLIJKE BEVESTIGING
 NEDERLANDSTALIGE SUPPORT
 
    
AVIS 
 
ALAMO 
 
BUDGET 
 
DOLLAR 
 
RENT-A-CAR 
 
EUROPCAR 
 
NATIONAL 
 
PAYLESS 
 
SIXT 
 
THRIFTY 


Wij accepteren
American Express Visa
MasterCard DinnerClub
OrangeSmile in Dubai
 Autoverhuur in Dubai
Taal wijzigen
 
 Emiraten: populaire  bestemmingen

 » Dubai: 37 verhuur punten
 » Abu Dhabi: 11 verhuur punten
 » Sharjah: 8 verhuur punten
 » Fujairah: 2 verhuur punten
 » Al Ain: 1 verhuur punten
 » Deira: 1 verhuur punten
 » Jumeirah: 1 verhuur punten
 » Ras Al Khaima: 1 verhuur punten

Als u nog vragen heeft over het boeken van een auto in 'Dubai - Jebel Ali Free Zone', dan kunt u het beste contact opnemen met ons via onderstaand telefoonnummer. In bijna elke autoverhuur locatie van Dubai bieden wij de volgende autotypes: Mini; Budget; Golf-klasse: Hatchback, Sedan, Stationcar; Business- en Premium-klasse: Limousine; en Speciale klasse: Jeep, Cabrio, Minivans en Minibussen.