OrangeSmile B.V.
Autoverhuur wereldwijd
Over ons
'OrangeSmile.CarTrawler' biedt een autoverhuur service in locatie 'Dubai - Sheraton Dubai Creek'. Boekingsformulieren en online supportdiensten zijn beschikbaar in het Nederlands. Elke week maken honderden toeristen gebruik van onze service. Wij vinden een auto voor uw datum in 'Dubai - Sheraton Dubai Creek' bij alle autoverhuurbedrijven (Hertz, Avis, Budget, Dollar, enz.). Daarbij garanderen wij de laagste prijzen. Bij reserveringen worden geen extra kosten verrekend.

Meer info
Personenauto huren online in Dubai
Navigatie: Autoverhuur >> Emiraten >> Dubai >> 'Dubai - Sheraton Dubai Creek'

Online autoverhuur: 'Dubai - Sheraton Dubai Creek'

Een auto huren in 'Dubai - Sheraton Dubai Creek'

Autoverhuurpunten van Dubai

Het adres van de huidige punt 'Dubai - Sheraton Dubai Creek': Sheraton Dubai Creek, Dubai, Emiraten.

Selecteer een ander punt in Dubai:
- schrijf het woord Dubai in het formulier aan de linkerzijde;
- gebruik de kaart van Dubai hieronder (FireFox of Opera);
- gebruik de onderstaande links.

Interactieve kaart van Dubai (FF of Opera)
Een auto reserveren in Dubai, Emiraten

Lage prijzen. OrangeSmile.com biedt auto's te huur in 'Dubai - Sheraton Dubai Creek' met gegarandeerd lage prijzen, omdat wij werken met leveranciers rechtstreeks en selecteren de beste aanbiedingen 'on-the-fly'.

Het reserveren van een huurauto in Dubai bestaat uit drie stappen: (1) zoek op de gewenste datum; (2) kies een autotype; (3) vul uw gegevens in. De bevestiging van de reservering van een huurauto in het punt 'Dubai - Sheraton Dubai Creek' wordt daarna aan u per e-mail gestuurd. Geaccepteerde creditcardtypes: Visa, Visa Electron, MasterCard en Maestro.

Voor het ophalen van de gereserveerde auto in het punt 'Dubai - Sheraton Dubai Creek' dient u uw bevestiging, uw rijbewijs en uw creditcard te tonen. Een creditcard is nodig om een kleine borgsom te betalen. Hoe groot deze borgsom zal zijn is in 'Dubai - Sheraton Dubai Creek' afhankelijk van de leeftijd van de bestuurder en de autoklasse die u huurt.

De definitieve betaling gebeurt in het punt 'Dubai - Sheraton Dubai Creek' bij het afleveren van de auto. In de autoverhuurpunten van Dubai worden VISA, MasterCard en andere creditcardtypes geaccepteerd - zie hiervoor uw huurvoorwaarden.

In de afhalenpunt 'Dubai - Sheraton Dubai Creek' lees a.u.b. de handleiding van de auto en controleer de schade punten van de auto. OrangeSmile Tours wenst u een prettige reis!

Onze reisdiensten
 LAAGSTE-PRIJSGARANTIE
 RUIME KEUZE: 25.000 HUURPUNTEN
 HUREN IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN
 ONMIDDELLIJKE BEVESTIGING
 NEDERLANDSTALIGE SUPPORT
 
    
AVIS 
 
ALAMO 
 
BUDGET 
 
DOLLAR 
 
RENT-A-CAR 
 
EUROPCAR 
 
NATIONAL 
 
PAYLESS 
 
SIXT 
 
THRIFTY 


Wij accepteren
American Express Visa
MasterCard DinnerClub
OrangeSmile in Dubai
 Autoverhuur in Dubai
Taal wijzigen
 
 Emiraten: populaire  bestemmingen

 » Dubai: 37 verhuur punten
 » Abu Dhabi: 11 verhuur punten
 » Sharjah: 8 verhuur punten
 » Fujairah: 2 verhuur punten
 » Al Ain: 1 verhuur punten
 » Deira: 1 verhuur punten
 » Jumeirah: 1 verhuur punten
 » Ras Al Khaima: 1 verhuur punten

Als u nog vragen heeft over het boeken van een auto in 'Dubai - Sheraton Dubai Creek', dan kunt u het beste contact opnemen met ons via onderstaand telefoonnummer. In bijna elke autoverhuur locatie van Dubai bieden wij de volgende autotypes: Mini; Budget; Golf-klasse: Hatchback, Sedan, Stationcar; Business- en Premium-klasse: Limousine; en Speciale klasse: Jeep, Cabrio, Minivans en Minibussen.