Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Travelodge Hotelketen completeert zijn portfolio

Nieuws De Britse hotelketen Travelodge is een budgethotels netwerk, die ook in Canada, de Verenigde Staten van Amerika, Australië en Spanje representeert zijn. Travelodge merk wordt vooral geassocieerd met de economy-class hotel. Onlangs heeft de hotelketen haar portfolio uitgebreid met nieuwe hotels in Verenigd Koninkrijk. In totaal heeft het bedrijf ongeveer 22 nieuwe hotels gekocht, waaronder hotels in de buurt van Glasgow en Gatwick luchthavens, Newquay in Cornwall, Sittinburn in Kent. Vijf hotels zijn in Londen. In de toekomst is Travelodge van het plan om alle gekochte hotels te renoveren en rebranding.

Travelodge bedrijf geldt voor één van de snelst groeiende netwerken van de budgethotels in de wereld. Het netwerk in 1985 werd opgericht. Twintig jaar later werd ze één van de grootste hotelketens in Engeland. De laatste eigenaar van een bedrijf was Dubai International Capital. Economy Hotels Travelodge biedt 1 tot 4 personen kamers. Elke kamer heeft douche, toilet, LCD televisie en internet.

De opening van een nieuw hotel in Edinburgh op Princes Street is zomer 2012 gepland. Dit project is het gezamenlijk werk van hotelketen Travelodge en Arcadia Group Ltd., de kleding verkoper. Het nieuwe hotel boven de Arcadia's Topshop trendy kledingwinkel wordt gebouwd. Het hotel zal 96 appartementen bieden.

Het bedrijf is van het plan om zijn netwerk naar 1.100 hotels in Europa tot 2025 uit te breiden. Dit jaar heeft het Travelodge 18 hotels geopend en binnenkort zijn nog ongeveer 40 hotels naar verwachting openen, waarvan de meeste hotels zullen de bezoekers tot december 2011 krijgen.

Central Bull Ring Travelodge Hotel in Birmingham is een deel van het bedrijfsportfolio. De gezamenlijk hotelkamercapaciteit maakt 210 kamers. Het Ealing hotel wordt toegevoegd aan de lijst van Travelodge hotels. De hotelkamercapaciteit maakt 99 gezellige appartementen. De laatste tijd dank zij voorspoedig werk heeft Travelodge een enorme hotelkamercapaciteit in Londen en de grootste hotelketen Hilton de loef afsteken.Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Gästehaus Intervarko >> Hotel Reding >> Posada Los Condestables

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.