Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Swissôtel lanceert zijn nieuwe design concept

Nieuws Swissôtel Hotels & Resorts heeft de lancering van haar nieuwe concept Swissôtel Living aangekondigd. De eerste hotel die dit concept zal gebruiken is Swissôtel The Bosphorus hotel in Istanbul.

Het nieuwe ontwerp van de kamers bevat appartement stijl setting. Het hotel beschikt over 63 kamers van het nieuwe type. Hier kunnen gasten kiezen uit ruime studio's tot 3-slaapkamers met een breed scala aan diensten die door het hotel wordt geleverd. De kamers, of "unit" zoals het wordt genoemd door de hotel management, kan voor een lange periode worden gehuurd - vanaf 1 maand tot 1 jaar. De huur zal ook verschillend zijn - 600 tot 4000 euro. Vertegenwoordigers van Swissôtel verteld dat dit concept ook in andere woningen, die eigendom zijn van de onderneming, zal worden gebruikt.

Alle units zijn ontworpen door Kuan Chew, die beschikt over ruime appartementen gecreëerd met een panoramisch uitzicht op de Bosporus. Deze ontwerper is ook bekend door zijn samenwerking met de beroemde Burj Al Arab hotel in Dubai. Swissôtel koos een vrij ongewone architectuur met alles wat belangrijk is voor een moderne levensstijl. Alle appartementen zijn uitgerust met een lcd-tv (home cinema in duurder eenheden) en hebben een badkamer en een keuken. Als u niet wilt koken, kunt u eten in de gemeenschappelijke lounge. Ook is er een bibliotheek gevestigd. Alle bezoekers hebben toegang tot deze faciliteiten, terwijl de huurders van Swissôtel The Bosphorus ook een terras en een zwembad gelegen, op het dak van het hotel, kunnen bezoeken.

De diensten die door dit 5-sterren accommodatie zijn onder andere Amrita Spa & Wellness, binnen-en buiten zwembaden, tennisbanen, een business center, diverse tuinen, een roomservice en nog veel meer. Deze diensten zijn tevens helemaal gratis voor de huurders van Swissôtel Living.Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Apartamentos Pil.lari Playa >> H10 Rubicón Palace >> Hotel Sofitel Lisboa

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.