Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Anantara Hotels begint een nieuwe eigenaar-systeem

Nieuws Anantara Hotels, Resorts & Spa heeft een nieuwe eigenaar concept aangekondigd, genaamd Anantara Vacation Club, die zal worden in actie worden genomen samen met RCI.

Het bedrijf bezit 3 accommodaties in het luxe segment. Dit zijn een hotel op Koh Samui en een hotel in Phuket. Beide accommodaties zijn gemaakt in de vorm van prive villa's. De derde eigendom is een hotel in Bali, die is gepland om te openen in het derde kwartaal van dit jaar. Anantara Vacation Club is van plan om binnen de komende 5 jaar tien andere hotels toe te voegen zijn portfolio, in de hoop om accommodaties in China, Indonesië en het Midden-Oosten te openen.

Nieuwe eigenaar systeem biedt een reeks van kansen voor de gasten. Nu kunnen ze internationaal verblijven in het Anantara Hotels, Resorts & Spa onder Club Escapes regeling. Het bedrijf biedt ook eigenaren van vakantie-opties, die mogelijk zijn door de samenwerking met Wyndham Worldwide RCI verhuur. Dit systeem geeft een totaal van ruim 4 duizend woningen over de hele wereld. Om deze nieuwe vorm van vakantie eigendom te bevorderen, heeft Anantara open sales preview centra in Thailand.

Volgens Harold Derrah, CEO van Anantara Vacation Club, is de gedeelde eigendom industrie is nog niet goed ontwikkeld in de regio van Zuidoost Azië. In de laatste tien jaar heeft de verkoop van timeshare op internationaal niveau in VS 150 miljard dollar bereikt. De omzet in de Zuidoost Azië schatting slechts $ 2,1 miljard is, dus zo'n systeem moet nog echt ontwikkelen in dit deel van de wereld.Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Braunschweiger Hof >> Hotel Central >> La Riserva di Castel d'Appio

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.