Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Naar verwachting zullen 40 hotels zich de komende jaren toevoegen aan Shangri-La Hotels en Resorts

De hotelketen uit Hong Kong, Shangri-La Hotels en Resorts heeft op dit moment wereldwijd ongeveer 40 projecten in ontwikkeling. Deze projecten zullen toetreden tot de portfolio van 68 reeds operationele hotels, met in totaal bijna 30.000 kamers.

De hotelketen, dat werkt met twee merken - Shangri-La en Traders, is van plan om in de nabije toekomst nieuwe hotels te openen in Oostenrijk, Canada, China, Frankrijk, India, Maleisië, de Filippijnen, Mongolië, Rusland, Qatar, de Seychellen, Turkije en de Groot-Brittannië.

Er komen drie nieuwe hotels in Europa - in Parijs (gepland voor later dit jaar te openen), in Wenen (2011) en een hotel in Londen (2012).

De groep kondigde ook drie nieuwe hotels in China aan. Ze zijn gepland om in 2013 te openen in de belangrijkste kuststeden - Kinhuangdao, Tianjin en Tangshan. Het eerste hotel zal beschikken over 320 kamers, de tweede - 535 en de derde - 370 kamers.

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Dom Pedro Baía Club >> Hotel le Pierre >> NH Nacional

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.