Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Rezidor opent het Radisson Blu Resort & Spa in Porticcio Corsica in 2012

De Rezidor Hotel Group - een van de snelst groeiende bedrijven in de horeca – vertegenwoordigt een nieuw hotel Radisson Blu Resort & Spa Porticcio dat gepland staat in het voorjaar van 2012. Het nieuwe hotel in Corsica beschikt over 170 kamers. Het is gemakkelijk te bereiken vanaf het vasteland van Europa: maar 15 kilometer van de luchthaven van Napoleon Bonaparte.

Radisson Blu Resort & Spa Porticcio is gelegen op de mooie mediterraanse zandstranden, 6 km van de prachtige badplaats Porticcio en 40 km van Ajaccio. De voorzieningen daar, omvat een spa, tennisbanen, binnen-en buitenzwembaden, een fitnesscentrum en een kinderclub, waar het hotel een geweldige plek voor familie reizen of romantische ontsnappingen maakt. Bovendien beschikt het hotel over 370 vierkante meter van vergaderzalen voor die gasten die ontspanning combineren met het bedrijfsleven.

Corsica, ook wel bekend als "Eiland van Schoonheid", is beroemd om zijn vele (ongeveer 200) prachtige stranden, spectaculaire landschappen en het mooie weer het hele jaar door. De meest populaire activiteiten zijn - windsurfen, snorkelen, zwemmen en duiken, hoewel vele gasten de voorkeur geven om gewoon te relaxen en van de zon op de idyllische stranden van het eiland te genieten. Toeristen die de voorkeur geven aan actieve rust, worden aangetrokken door de schilderachtige bergen, waarvan vele zijn omgeven door een groot netwerk van parken.

17.08.2010

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Hotel Industrie >> Mister Bed City Cachan >> Wallett's Court Country House Hotel

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.