Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Sheraton Na Trang Hotel & Spa geeft kook cursus

Sheraton Na Trang Hotel & Spa, is een 284 kamer hotel in Vietnam gelegen aan de kust, dat bezoekers van over de hele wereld trekt. Gelegen aan het mooie kust gebied, dicht bij een lange strook van zand stranden, biedt het vele verschillende opties voor vermaak en recreatie, waaronder snorkelen en scuba duiken. Er is ook een groot scala aan dineer mogelijkheden voor de meest uiteenlopen wensen en smaken van gasten.

Het hotel heeft gekozen voor een unieke manier om zich te promoten. Het heeft namelijk een school geopend voor gasten om te leren koken. Iedereen kan meedoen en alle lokale kook tradities te leren. Hier op de Kook School kun je alles leren over Vietnamese keuken. Het staf kan iedereen een simpel gerecht leren voorbereiden en deelt alle geheimen van de locale keuken met iedereen die het wil weten.

Een team van mixologen en barkeepers bieden een fascinerende cocktail training en cursus, waar gasten unieke drankjes kunnen mixen en alles kunenn leren over de lokale ingredienten. Niet zelden, noemen de lokale koks het hotel een 'speeltuin voor een chef-kok' en een 'paradijs voor fijnproevers'. Dit is niet vreemd, aangezien er zo veel eetgelegenheden en de Cooking School aanwezig zijn.

12.07.2010

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
AGH Canet >> Four Seasons Hostel >> Hotel Post

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.