OrangeSmile B.V.
Autoverhuur wereldwijd
Over ons
'OrangeSmile.CarTrawler' biedt een autoverhuur service in locatie 'New York: East 31St Street'. Boekingsformulieren en online supportdiensten zijn beschikbaar in het Nederlands. Elke week maken honderden toeristen gebruik van onze service. Wij vinden een auto voor uw datum in 'New York: East 31St Street' bij alle autoverhuurbedrijven (Hertz, Avis, Budget, Dollar, enz.). Daarbij garanderen wij de laagste prijzen. Bij reserveringen worden geen extra kosten verrekend.

Meer info
Personenauto huren online in New York
Navigatie: Autoverhuur >> Verenigde Staten >> New York >> 'New York: East 31St Street'

Online autoverhuur: 'New York: East 31St Street'

Een auto huren in 'New York: East 31St Street'

Autoverhuurpunten van New York

Het adres van de huidige punt 'New York: East 31St Street': Manhattan - 142 E 31St Street, New York, New York, Ny, Verenigde Staten.

Selecteer een ander punt in New York:
- schrijf het woord New York in het formulier aan de linkerzijde;
- gebruik de kaart van New York hieronder (FireFox of Opera);
- gebruik de onderstaande links.

Interactieve kaart van New York (FF of Opera)
Een auto reserveren in New York, Verenigde Staten

Lage prijzen. OrangeSmile.com biedt auto's te huur in 'New York: East 31St Street' met gegarandeerd lage prijzen, omdat wij werken met leveranciers rechtstreeks en selecteren de beste aanbiedingen 'on-the-fly'.

Het reserveren van een huurauto in New York bestaat uit drie stappen: (1) zoek op de gewenste datum; (2) kies een autotype; (3) vul uw gegevens in. De bevestiging van de reservering van een huurauto in het punt 'New York: East 31St Street' wordt daarna aan u per e-mail gestuurd. Geaccepteerde creditcardtypes: Visa, Visa Electron, MasterCard en Maestro.

Voor het ophalen van de gereserveerde auto in het punt 'New York: East 31St Street' dient u uw bevestiging, uw rijbewijs en uw creditcard te tonen. Een creditcard is nodig om een kleine borgsom te betalen. Hoe groot deze borgsom zal zijn is in 'New York: East 31St Street' afhankelijk van de leeftijd van de bestuurder en de autoklasse die u huurt.

De definitieve betaling gebeurt in het punt 'New York: East 31St Street' bij het afleveren van de auto. In de autoverhuurpunten van New York worden VISA, MasterCard en andere creditcardtypes geaccepteerd - zie hiervoor uw huurvoorwaarden.

In de afhalenpunt 'New York: East 31St Street' lees a.u.b. de handleiding van de auto en controleer de schade punten van de auto. OrangeSmile Tours wenst u een prettige reis!

Onze reisdiensten
 LAAGSTE-PRIJSGARANTIE
 RUIME KEUZE: 25.000 HUURPUNTEN
 HUREN IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN
 ONMIDDELLIJKE BEVESTIGING
 NEDERLANDSTALIGE SUPPORT
 
    
AVIS 
 
ALAMO 
 
BUDGET 
 
DOLLAR 
 
RENT-A-CAR 
 
EUROPCAR 
 
NATIONAL 
 
PAYLESS 
 
SIXT 
 
THRIFTY 


Wij accepteren
American Express Visa
MasterCard DinnerClub
Taal wijzigen
 Verenigde Staten: populaire  bestemmingen

 » Las Vegas: 20 verhuur punten
 » Houston: 15 verhuur punten
 » Manhattan: 11 verhuur punten
 » New York: 10 verhuur punten
 » Orlando: 10 verhuur punten
 » Miami: 7 verhuur punten
 » San Francisco: 7 verhuur punten
 » Columbus: 6 verhuur punten
 » Indianapolis: 6 verhuur punten
 » Los Angeles: 6 verhuur punten
 » Austin: 5 verhuur punten
 » Dallas: 5 verhuur punten
 » Hawaii Honolulu: 5 verhuur punten
 » Reno: 5 verhuur punten
 » Washington: 5 verhuur punten

Als u nog vragen heeft over het boeken van een auto in 'New York: East 31St Street', dan kunt u het beste contact opnemen met ons via onderstaand telefoonnummer. In bijna elke autoverhuur locatie van New York bieden wij de volgende autotypes: Mini; Budget; Golf-klasse: Hatchback, Sedan, Stationcar; Business- en Premium-klasse: Limousine; en Speciale klasse: SUV, Cabrio, Minivans en Minibussen.

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons