OrangeSmile B.V.
Autoverhuur wereldwijd
Over ons
'OrangeSmile.CarTrawler' biedt een autoverhuur service in Zuid-Korea. Boekingsformulieren en online supportdiensten zijn beschikbaar in het Nederlands. Elke week maken honderden toeristen gebruik van onze service. Wij vinden een auto voor uw datum in Zuid-Korea bij meer dan 500 autoverhuurbedrijven (Hertz, Avis, Budget, Dollar, enz.). Daarbij garanderen wij de laagste prijzen. Bij reserveringen worden geen extra kosten verrekend.

Meer info
Auto huren in Zuid-Korea
Navigatie: Autoverhuur >> Zuid-Korea
  

Autoverhuur in Zuid-Korea

 *Voer uw bestemming in de 'AFHALEN' en wacht de drop-down menu

Een auto huren in Zuid-Korea

 

Lage prijzen. OrangeSmile.com biedt auto's te huur in Zuid-Korea met gegarandeerd lage prijzen, omdat wij werken met leveranciers rechtstreeks en selecteren de beste aanbiedingen 'in real-time'.

Het reserveren van een huurauto in Zuid-Korea bestaat uit drie stappen: (1) zoek op de gewenste datum; (2) kies een autotype; (3) vul uw gegevens in (Visa, Electron en Mastercard). De bevestiging wordt daarna aan u per e-mail gestuurd.

Voor het ophalen van de gereserveerde auto in Zuid-Korea dient u uw bevestiging, uw rijbewijs en uw creditcard te tonen.

De definitieve betaling gebeurt bij het afleveren van de auto. In de autoverhuurpunten in Zuid-Korea worden VISA, MasterCard en andere creditcardtypes geaccepteerd - zie hiervoor uw huurvoorwaarden.

In de afhalenpunt in Zuid-Korea lees a.u.b. de handleiding van de auto en controleer de schade punten van de auto. OrangeSmile Tours wenst u een prettige reis!

Populaire steden met autoverhuurpunten in Zuid-Korea
Interactieve kaart van Zuid-Korea met populaire steden

 
    
AVIS 
 
ALAMO 
 
BUDGET 
 
DOLLAR 
 
RENT-A-CAR 
 
EUROPCAR 
 
NATIONAL 
 
PAYLESS 
 
SIXT 
 
THRIFTY Onze reisdiensten
 LAAGSTE-PRIJSGARANTIE
 RUIME KEUZE: 25.000 HUURPUNTEN
 HUREN IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN
 ONMIDDELLIJKE BEVESTIGING
 NEDERLANDSTALIGE SUPPORT
Wij accepteren
American Express Visa
MasterCard DinnerClub
Taal wijzigen