OrangeSmile B.V.
Autoverhuur wereldwijd
Over ons
'OrangeSmile.CarTrawler' biedt een autoverhuur service in Barcelona. Boekingsformulieren en online supportdiensten zijn beschikbaar in het Nederlands. Elke week maken honderden toeristen gebruik van onze service. Wij vinden een auto voor uw datum in Barcelona bij alle grote autoverhuurbedrijven (Hertz, Avis, Budget, Dollar, enz.). Daarbij garanderen wij de laagste prijzen. Bij reserveringen worden geen extra kosten verrekend.

Meer info
Personenauto huren online in Barcelona
Navigatie: Autoverhuur >> Spanje >> Barcelona
  

Autoverhuur in Barcelona

 *Voer uw bestemming in de 'AFHALEN' en wacht de drop-down menu

Een auto huren in Barcelona

 
Autoverhuurpunt kiezen in Barcelona

U kunt een autoverhuurpunt kiezen uit drie manieren:
- schrijf het woord Barcelona in het formulier aan de linkerzijde;
- gebruik de kaart van Barcelona hieronder (FireFox of Opera);
- gebruik de onderstaande links.

Barcelona: 17 autoverhuurpunten

De laatste autoreservering in Barcelona vond 70 minuten geleden plaats.
Bij ons kunt u 11+ autoklassen huren van meer dan 50+ bedrijven in Barcelona.
Interactieve kaart van Barcelona (FF of Opera)
Een auto huren in Barcelona, Spanje

Lage prijzen. OrangeSmile.com biedt auto's te huur in Barcelona met gegarandeerd lage prijzen, omdat wij werken met leveranciers rechtstreeks en selecteren de beste aanbiedingen 'on-the-fly'.

Het reserveren van een huurauto in Spanje bestaat uit drie stappen: (1) zoek op de gewenste datum; (2) kies een autotype; (3) vul uw gegevens in. De bevestiging van de reservering van een huurwagen in Barcelona wordt daarna aan u per e-mail gestuurd. Bij de reservering kunt u de volgende creditcardtypes gebruiken: Visa, Visa Electron, MasterCard en Maestro.

Voor het ophalen van de gereserveerde auto in Barcelona dient u uw bevestiging, uw rijbewijs en uw creditcard te tonen. Een creditcard is nodig om een kleine borgsom te betalen. Hoe groot deze borgsom zal zijn is in Spanje afhankelijk van de leeftijd van de bestuurder en de autoklasse die u huurt.

De definitieve betaling gebeurt in Spanje bij het afleveren van de auto. In de autohuur punten van Barcelona worden VISA, MasterCard en andere creditcardtypes geaccepteerd - zie hiervoor uw huurvoorwaarden.

In de afhalenpunt in Barcelona lees a.u.b. de handleiding van de auto en controleer de schade punten van de auto. OrangeSmile Tours wenst u een prettige reis!

Onze reisdiensten
 LAAGSTE-PRIJSGARANTIE
 RUIME KEUZE: 25.000 HUURPUNTEN
 HUREN IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN
 ONMIDDELLIJKE BEVESTIGING
 NEDERLANDSTALIGE SUPPORT
 
    
AVIS 
 
ALAMO 
 
BUDGET 
 
DOLLAR 
 
RENT-A-CAR 
 
EUROPCAR 
 
NATIONAL 
 
PAYLESS 
 
SIXT 
 
THRIFTY 


Wij accepteren
American Express Visa
MasterCard DinnerClub
Taal wijzigen
Indien u problemen ondervindt met het reserveren van een auto in Barcelona, dan kunt u het beste contact opnemen met ons via het onderstaand telefoonnummer. In Barcelona bieden wij de volgende autotypes: Mini; Budget; Golf-klasse: Hatchback, Sedan, Stationcar; Business- en Premium-klasse: Limousine; en Speciale klasse: SUV, Cabrio, Minivans en Minibussen.

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons