OrangeSmile B.V.
Autoverhuur wereldwijd
Over ons
'OrangeSmile.CarTrawler' biedt een autoverhuur service in Doha. Boekingsformulieren en online supportdiensten zijn beschikbaar in het Nederlands. Elke week maken honderden toeristen gebruik van onze service. Wij vinden een auto voor uw datum in Doha bij alle grote autoverhuurbedrijven (Hertz, Avis, Budget, Dollar, enz.). Daarbij garanderen wij de laagste prijzen. Bij reserveringen worden geen extra kosten verrekend.

Meer info
Personenauto huren online in Doha
Navigatie: Autoverhuur >> Katar >> Doha
  

Autoverhuur in Doha

 *Voer uw bestemming in de 'AFHALEN' en wacht de drop-down menu

Een auto huren in Doha

 
Autoverhuurpunt kiezen in Doha

U kunt een autoverhuurpunt kiezen uit drie manieren:
- schrijf het woord Doha in het formulier aan de linkerzijde;
- gebruik de kaart van Doha hieronder (FireFox of Opera);
- gebruik de onderstaande links.

Doha: 5 autoverhuurpunten

De laatste autoreservering in Doha vond 400 minuten geleden plaats.
Bij ons kunt u 7+ autoklassen huren van meer dan 14+ bedrijven in Doha.
Interactieve kaart van Doha (FF of Opera)
Een auto huren in Doha, Katar

Lage prijzen. OrangeSmile.com biedt auto's te huur in Doha met gegarandeerd lage prijzen, omdat wij werken met leveranciers rechtstreeks en selecteren de beste aanbiedingen 'on-the-fly'.

Het reserveren van een huurauto in Katar bestaat uit drie stappen: (1) zoek op de gewenste datum; (2) kies een autotype; (3) vul uw gegevens in. De bevestiging van de reservering van een huurwagen in Doha wordt daarna aan u per e-mail gestuurd. Bij de reservering kunt u de volgende creditcardtypes gebruiken: Visa, Visa Electron, MasterCard en Maestro.

Voor het ophalen van de gereserveerde auto in Doha dient u uw bevestiging, uw rijbewijs en uw creditcard te tonen. Een creditcard is nodig om een kleine borgsom te betalen. Hoe groot deze borgsom zal zijn is in Katar afhankelijk van de leeftijd van de bestuurder en de autoklasse die u huurt.

De definitieve betaling gebeurt in Katar bij het afleveren van de auto. In de autohuur punten van Doha worden VISA, MasterCard en andere creditcardtypes geaccepteerd - zie hiervoor uw huurvoorwaarden.

In de afhalenpunt in Doha lees a.u.b. de handleiding van de auto en controleer de schade punten van de auto. OrangeSmile Tours wenst u een prettige reis!

Onze reisdiensten
 LAAGSTE-PRIJSGARANTIE
 RUIME KEUZE: 25.000 HUURPUNTEN
 HUREN IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN
 ONMIDDELLIJKE BEVESTIGING
 NEDERLANDSTALIGE SUPPORT
 
    
AVIS 
 
ALAMO 
 
BUDGET 
 
DOLLAR 
 
RENT-A-CAR 
 
EUROPCAR 
 
NATIONAL 
 
PAYLESS 
 
SIXT 
 
THRIFTY 


Wij accepteren
American Express Visa
MasterCard DinnerClub
OrangeSmile in Doha
 Stadsgids van Doha
 Autoverhuur in Doha
Taal wijzigen
 
Indien u problemen ondervindt met het reserveren van een auto in Doha, dan kunt u het beste contact opnemen met ons via het onderstaand telefoonnummer. In Doha bieden wij de volgende autotypes: Mini; Budget; Golf-klasse: Hatchback, Sedan, Stationcar; Business- en Premium-klasse: Limousine; en Speciale klasse: SUV, Cabrio, Minivans en Minibussen.

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons