OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

6 Hotels in Langenfeld

 

Reisgids Langenfeld - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Langenfeld is een stad in Duitsland, die tot het district van Düsseldorf behoort. Dit is een bekende Duitse badplaats die 1200 meter boven de zeespiegel ligt, in het centrum van de vallei Otstal in Tirol. De naam van de stad betekent "lange veld". Inderdaad, strekt Langenfeld zich uit over een gebied van 20 kilometer.
Langenfeld trekt toeristen met zijn unieke landschappen en verbazingwekkende voorsteden. De vallei, waarin de stad ligt, beschikt over tal van kleine dorpjes: Oberlangenfeld, Runhof, Astlen, Gotsgut, Winkle, Huben, Brugen, Grice, Ashbah en anderen. Längenfeld is verschillend van andere resorts door een zeer sterke nationale smaak. Ondanks de overvloed aan bezoekers en goed ontwikkelde toeristische infrastructuur, ontwikkelde zich ongeveer tweehonderd boerderijen en ze onderhouden de cultuur van de stad en de omliggende dorpen.
Vanaf 2004 is Langenfeld uitgegroeid tot het eerste thermische oord in regio Tirol. Eigenlijk is het eerste thermale bad hier nog in de XVIe eeuw geopend. Echter, zonder speciale service en de continue ontwikkeling van de ondergrondse wateren, zijn alle bronnen drooggevallen in de jaren '70 van de twintigste eeuw.
Pas in 1986 werd besloten om de ontwikkeling op dit gebied voort te zetten en de vergane glorie van de stad te vernieuwen. Tijdens de opgravingen werd een nieuwe bron gevonden. De bron begint op 3000 meter boven de zeespiegel, gaat dan diep door rotsen en 1800 meter onder de grond en verandert in thermaal water. De chemische analyse van het water laat zien, dat het is rijk is aan zwavel.
  In de stad is er een zeer interessant historisch museum Otztaler Heimat - und Freilichtmuseum. Het ziet er in de gebruikelijke betekenis van het woord niet uit als musea. De belangrijkste tentoonstellingsstukken van dit museum zijn de oude hutten, waarin mensen ooit leefden. Nu zijn velen van hen in een vervallen staat. Andere hutten gebouwd van boom, zijn volledig gerestaureerd en slaan collecties van interessante tentoonstellingen op. In dit museum kun je items van alledag zien die de lokale bevolking honderden jaren geleden heeft gebruikt, en de geconserveerde gewijde lente.
Een van de belangrijkste natuurlijke attracties van deze plaatsen is de prachtige waterval Klettersteig Lehner. Het is het meest interessant om het te bezoeken in de lente, wanneer het vol vermogen aan het winnen is. Deze waterval ligt in een zeer moeilijk bergachtig gebied. Voor toeristen zijn er rondleidingen onder begeleiding van ervaren gidsen. Deze pittoreske plaatsen trekken ervaren klimmers aan. Er zijn verschillende uitstekende hellingen voor de beklimming.
Een reis naar het Museum Motorradmuseum, dat zich in de onmiddellijke nabijheid van de stad bevindt, belooft een onvergetelijke gebeurtenis te worden. De belangrijkste exposities zijn auto's en motorfietsen. In de zomer wordt een deel van de expositie gepresenteerd op een ruime buitenruimte. Er is een museum in een ongelooflijk mooi bergachtig gebied. Sommige delen van het grondgebied bieden een prachtig panoramisch uitzicht op de omgeving. Op het grondgebied van dit museum is er een uitstekend nationaal restaurant en een bar waar u kunt ontspannen na een excursie.
Ondanks het feit dat Langenfeld nu bekend staat als een eersteklas balnologisch resort, worden deze plaatsen bezocht door liefhebbers van outdoor-activiteiten. Deze stad is een erkend centrum voor wintersport. Je kunt skiën en sleeën, een eersteklas ijsbaan bezoeken en skiën door de bossen.
In de zomer worden deze plaatsen bezocht door fans van bergtoerisme. Ze krijgen een enorme keuze aan wandel- en fietsroutes aangeboden. De meest ervaren toeristen zullen in staat zijn om een ​​onvergetelijke paard reis naar de mooiste plekken van het resort te maken. In de buurt van de stad zijn interessante historische wijken waar u de ruïnes van oude kastelen kunt bewonderen, historische boerderijen kunt bezoeken, evenals oude kloosters, waar de manier van leven al enkele honderden jaren is veranderd.
Dit artikel over Langenfeld is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Videogids Langenfeld

Excursies en tickets in Langenfeld & in de buurt

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Langenfeld

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Langenfeld:


Leverkusen - 8.2 km
Leverkusen is een industriële stad in Duitsland, die is gelegen in het noordelijke Rijnland - Westfalen, aan de rivier Rheine tussen Düsseldorf en Keulen. De bevolking van deze stad telde 161,3 duizenden mensen in...
verder
Keulen - 17.7 km
Keulen is een stad met een lange en tumultueuze geschiedenis. Zij werd in de Romeinse tijd gesticht. De eerste vermelding stamt van 50 v. Chr. In de Middeleeuwen telde de bevolking van de oudste stad van Duitsland meer...
verder
Dusseldorf - 18.2 km
Düsseldorf is de rijkste stad van Duitsland en het grootste zakelijke en commerciële centrum van het land. De straten van de stad staan vol met wolkenkrabbers, kantoor-centra en banken. De linkeroever van de rivier...
verder

Onze diensten
 Langenfeld foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Langenfeld, Duitsland. Het plannen van een trip naar Langenfeld met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.