OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

10 Hotels in Kaiserslautern

 

Reisgids Kaiserslautern - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Kaiserslautern is een van de grootste steden van het land. Dit is een modern communicatie-en wetenschappelijk centrum. Rijk historisch erfgoed en de verbazingwekkende schoonheid van Kaiserslautern heeft het tot een favoriete plek van de rust van duizenden toeristen gemaakt. Deze stad zal vooral geliefd worden door mensen die van sport en actieve rust genieten, omdat er veel parken en groene zones met tal van wegen voor voetgangers en fietsers zijn.
U kunt uw wandelingen in de stad meer afwisselender en interessanter maken met een hulp van mooie aanbiedingen van meerdere winkels en restaurants. Het Plein van St. Martin's wordt beschouwd als de beste plek voor rust. Toeristen, die genieten van open lucht activiteiten, moeten zeker de botanische tuinen bezoeken die rijke kassen en collecties van verschillende planten, bomen en bloemen.
Ondanks het feit dat voor de eerste vermeldingen van Kaiserslautern wordt verwezen naar de 12e eeuw, verschenen de meeste gebouwen en huizen hier in het tweede deel van de 20e eeuw. Oude huizen werden grotendeels vernield tijdens de jaren van oorlog, maar een aantal historische monumenten wisten te overleven. Het Barbarossa fort en het Kasteel die zijn gebouwd tijdens de Renaissance periode, zijn de meest interessante historische bezienswaardigheden van Kaiserslautern. Deze gebouwen zijn ook gedeeltelijk vernietigd, maar ze zijn enkele malen gerestaureerd. Het Historische Museum, het Militaire Museum en het Etnografische Museum zijn hier ook te vinden. En u kunt nog meer over deze stad en haar geschiedenis leren in andere musea van Kaiserslautern. Kunstkenners zullen geïnteresseerd zijn in een bezoek aan de Galerijvan Palatine dat sculpturen toont en werken van beroemde Duitse schilders.
  De stad heeft een ongelooflijk mooie Japanse tuin. Het werd pas onlangs, in 1997 jaar, op initiatief van lokale vrijwilligers opgericht. Nu wordt in de tuin een groot aantal sierplanten geplant uit Japan, en zelfs hier zijn uitgerust met kunstmatige vijvers, pittoreske bruggen en tuinhuisjes. Momenteel is de tuin ongeveer 1,3 hectare groot, maar lokale vrijwilligers zullen daar niet stoppen. Elk jaar planten ze nieuwe planten in de tuin en breiden ze het gebied uit.
Voor degenen die een langere wandeling door de pittoreske plaatsen willen maken, is het Pfalzerwald-reservaat beschikbaar. Op zijn grondgebied is het grootste bos in Duitsland, de totale oppervlakte van het reservaat is ongeveer 180.000 hectare. Op het grondgebied van het park zijn er veel routes, hier kunnen reizigers de prachtige meren en rivieren bewonderen en ook zeldzame soorten bomen en planten zien. Er zijn veel wilde bewoners in de lokale bossen en verschillende unieke historische gebouwen zijn bewaard gebleven in het bos. Een curieuze historische site is de ruïne van Wilenstein-Florsheim. Ze hebben hun naam te danken aan de namen van twee oude kastelen, die hier in de 12e eeuw werden gebouwd. De prachtige kastelen werden volledig verwoest in de eerste helft van de 17e eeuw, en in het midden van de 20e eeuw werden ze gedeeltelijk gerestaureerd. Nu is er in een van de gerestaureerde kastelen een schoolkamp, ​​voor toeristen zijn deze sluizen toegankelijk om elke dag te bezoeken.
Een van de favoriete vakantiebestemmingen voor stadslui en toeristen is Volkspark Friedrichshain - een van de grootste en mooiste in de stad. Op zijn grondgebied is er een klein meer met vlekken, waar mensen graag eten. In het park zijn er ook veel handige paden om te wandelen en te fietsen. Er zijn ook speciaal aangewezen gebieden voor een picknick. In het warme seizoen op het grondgebied van het park zijn er attracties en speeltuinen voor kinderen.
Onder de opmerkelijke architecturale monumenten van de stad, die erin slaagde de oorlogsjaren te overleven, is het vermeldenswaard de St. Mary's Church. De bouw ervan begon in 1887 en duurde vijf jaar. De prachtige kerk is gebouwd op giften van de stedelingen. De kerk maakt indruk met zijn opmerkelijke schaal, en is 92 meter naar boven gericht. Tot 5.000 mensen kunnen tegelijkertijd binnen de muren worden ondergebracht.
Dit artikel over Kaiserslautern is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Videogids Kaiserslautern

Excursies en tickets in Kaiserslautern & in de buurt

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Kaiserslautern

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Kaiserslautern:


Mannheim - 50.7 km
Mannheim is een Duitse stad, die de tweede grootste stad in de provincie Baden-Württemberg is. Deze plaats is gelegen, nabij de samenvloeiing van de twee rivieren - Neckar en Rijn. Mannheim kreeg de officiële status...
verder
Saarbrucken - 61.1 km
Saarbrücken is een groot wetenschappelijk en universitair centrum dat ook rijk is aan culturele en historische monumenten. Voor bezoekers is dit vooral een toeristische badplaats, die de gasten trekt door zijn moderne...
verder
Karlsruhe - 66.5 km
Als u kijkt naar de stad vanuit het perspectief van een vogel, lijkt het door zijn vorm op de zon. In het centrum van de stad staat een oud paleis, een werk van architectonische kunst in de barokke stijl. Van het...
verder

Onze diensten
 Kaiserslautern foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Kaiserslautern, Duitsland. Het plannen van een trip naar Kaiserslautern met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.