Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Nieuwe hotels worden geopend in kanton Wallis in Zwitserland

Nieuws Winter nadert en dat betekent dat een nieuwe seizoen begint voor beroemde ski oorden in Zwitserland. Om deze te begroeten en meer gasten te trekken, heeft het kanton vele gezellige upgrades en verrassingen voorbereid. Onder hen zijn nieuwe lifters voor kinderen en de onlangs geopende hotels in Valais.

Hotels in Anzere regio is nog aantrekkelijker voor de beginnende skiƫr geworden nu Anzere ook pistes heeft voor beginners. Bekende Alpine Ski plaats Fiescheralp heeft nu niet alleen oude kabel spoorlijn, maar ook 6-persoons stoeltjeslift. De oude Merdan kabelbaan station in de Verbier regio is volledig herbouwd. Nu is het een gezellig cafe met een systeem om ski-uitrusting te drogen. In Crans-Montana-Aminiona regio zijn de 2 oude lifters vervangen door een nieuwe krachtige 4-zits lifter die in staat is tot 2400 gasten per uur te dragen.

Toeristen met kinderen moeten vooral uitkijken naar Bettmeralp met de ski-zone met speciale voorzieningen voor kleine ski-liefhebbers. Deze zone heeft een gloednieuw systeem met speciale stoelen voor kinderen.

Tot slot zal nieuwe hotels in Zermatt in de nabije toekomst worden geopend. Deze overweldigende populaire resort zal in staat zijn om meer gasten helpen wanneer Backstage Boutique Hotel (opent in december 18e) en Helvetia hotel in Morgins na een renovatie weer worden heropend.Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Hotel Avenida >> Jehan De Beauce >> Spiaggia Residence

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.