Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Hotels in Innsbruck bieden een Club Innsbruck Card

Nieuws Club Innsbruck Card is een populair ski-pass, dat je helpt om van 8 Oostenrijkse skigebieden te genieten. De pas omvat niet alleen de prijs voor ski-liften, maar ook de kosten van het vervoer van ski-bussen.

Deze pas, evenals Olympia SkiWorld Innsbruck, laat de eigenaar om te skiën in de populaire vakantieoorden als Muttereralm, Axamer Lizum, Rangger Köpfl, Nordkette, Patscherkofel, en Schlick 2000. Daarnaast kunnen gasten terecht in Kühtai vallei en Stubaier Gletscher gletsjer. Door de aankoop van deze pas krijgen toeristen toegang tot 280 kilometer ski pistes rondom Innsbruck. Het skiseizoen in dit gebied begint meestal in december en duurt tot april.

Het belangrijkste verschil tussen Olympia SkiWorld Innsbruck en Club Innsbruck Card is de prijs. Toeristen zullen ongeveer 185 euro betalen voor de eerste pas (geldig voor 6 dagen). Club Innsbruck is voordelig voor kinderen en jongeren omdat het niet alleen voorziet van gratis toegan to ski-liften, maar ook omdat het extra kortingen in vele restaurants en hotels in Oostenrijk biedt.

Alle toeristen kunnen een Club Innsbruck kaart in hotels in Innsbruck kopen. Olympia SkiWorld Innsbruck kan alleen worden opgehaald via een keten van informatie bureaus van deze regio.Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Hotel Freieck >> Mare E Monti >> UNA Palazzo Mannaioni

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.