Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Toerisme industrie in Cyprus verslechterd

De Cyprus Toerisme Organisatie (CTO) en de Cyprus Hoteliers Associatie vatte de resultaten van het toeristische zomerseizoen samen. De omzet in het toeristen industrie in Cyprus, steeg met 2,5%, terwijl het totale aantal buitenlandse toeristen nagenoeg ongewijzigd is gebleven.

Echter, de CTO deskundigen zijn van mening: als de kwaliteit en het bereik van de dienstverlening aan buitenlandse bezoekers wordt verbeterd in de nabije toekomst, zullen de reizigers kiezen voor andere vakantiebestemmingen. De toeristenstroom uit het Verenigd Koninkrijk bijvoorbeeld, de belangrijkste bron van de toeristen voor Cyprus, daalde met 6%.

Hotels in Paphos, een stad in de buurt van de zuid-west kust van Cyprus, ontving 10% minder toeristen dan in voorgaande jaren en verloor 15% van de potentiële inkomsten. Zoals opgemerkt door de vertegenwoordigers van de plaatselijke toeristische bedrijfsleven is Paphos behoorlijk vies, lawaaiig (vanwege vervoer en de zeer luide entertainment 's nachts) en mist veilige stranden. Een andere reden waarom mensen kiezen voor andere vakantiebestemming is het ontbreken van moderne toeristische infrastructuur. In de afgelopen jaren heeft Paphos actief ontwikkeld in huisvesting, en niet genoeg aandacht besteed aan het toerisme.

De tweede grootste stad in Cyprus, Limassol, die meestal ongeveer 13% van het totaal aantal bezoekers ontvangt, heeft bijna een half miljoen toeristen verloren tussen de periode 2001-2010. Tegelijkertijd daalde het hotel capaciteit - in 2003 waren er nog 18500 hotelkamers in Limassol, nu zijn het slechts 10000 kamers.

Echter, Limassol wordt steeds populairder onder de Cyprioten zelf. Ze worden aangetrokken door de relatief lage hotelprijzen, alsmede de continue verbetering van de stedelijke infrastructuur. Volgens bronnen, zijn de lokale autoriteiten van plan om een congrescentrum en de nieuwe jachthaven in de nabije toekomst te bouwen om meer toeristen te trekken naar Limassol.Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Best Western Hotel Jena >> Hôtel Balladins Lille Centre Superior >> Jurys Inn Plymouth

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.