Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Het duurste hotelkamer ter wereld

Volgens een recente studie, uitgevoerd door Hotel.com, zijn de hotel prijzen gestegen vergeleken met de relatieve stabilisatie van de wereld economie. Capri, New York en Geneve zijn de duurste steden voor hotelkamers. In Geneve hotels, net als in de rest van Zwitserland, is de prijs voor een kamer gemiddeld met 8% gestegen, terwijl in New York hotels de prijzen zijn gestegen met 14%.

In Europa, en ook in de Caraïben, zijn de prijzen gestegen met 1%, in de VS met 3%, terwijl in Azië de prijzen zijn gestabiliseerd. Het meest duur toeristen bestemming is het Italiaanse eiland Capri, waar de prijzen zijn gestegen tot 7% en overstijgd zelfs het dure hotels in Monte Carlo.

De top tien meest dure hotels zijn gelegen in Dubrovnik (Kroatië), Rio de Janeiro, Bali, Parijs, Venetië, Londen en Moskou.

Echter, er zijn ook enkele internationale bestemmingen, zoals Reykjavik, Abu Dhabi en Dubai, waar de prijzen zijn gedaald gedurende het eerste half jaar. De prijzen in Abu Dhabi hotels zijn gedaald met 46%, in Reykjavik met 18%, in Hongarije 7% en 6% in Kopenhagen, Athene, Taipei en Dublin.Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Hotel Garni Brunnthaler >> Market Rise Apartments >> Van der Valk Hotel Groningen Zuidbroek

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.