Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Doubletree van Hilton opent nieuw hotel in Toscane, Italië

Hilton Worldwide heeft plannen aangekondigd om zijn nieuwe Doubletree van Hilton hotel in Toscane, Italië te openen. De nieuwe 97-kamer tellende Doubletree van Hilton Resort Siena – Chianti, staat gepland om te openen in het voorjaar van 2011. En zal zich toevoegen een snel groeiende verzameling van Doubletree van Hilton hotels, die meer dan 230 hotels over de hele wereld heeft.

Het Toscanse hotel is gelegen op 12 km aftstand van Siena, in de buurt van het middeleeuwse dorpje Monteriggioni (13de eeuw). Het gebied dat staat bekend als Colli Senesi Del Chianti, en is beroemd voor de productie van de rode wijn Chianti. Het hotel in Italie is omgeven door een pittoresk landschap, wijngaarden en plaatsen van historisch belang. Bovendien verblijven de gasten dicht bij attracties zoals Pisa, Volterra, S. Gimignano en Florence. Op dit moment beschikt het hotel in Sienna over 97 kamers, er zullen 23 kamers worden toegevoegd in 2012. Het hotel biedt haar gasten diverse restaurants, bar, spa-centrum met overdekt zwembad, fitnesscentrum, zwembad en meer dan 500 vierkante meter aan vergaderruimte.

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Akazienhof Hotel & Brauhaus >> Garden Guest House >> Hotel Quinta da Marinha Resort

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.