Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Montcalm London City Hotel wordt geopend in juni 2011

Montcalm Hotels, de luxe hotelketen, kondigt haar plannen aan om een vijf-sterren hotel in Londen in juni 2011 te openen.

Dit luxe hotel is gelegen in de nabijheid van de beroemde brouwerij. Het zal de tweede hotel van Montclam worden in de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk.

Het hotel zal beschikken over kingsize kamers, speciaal ontworpen voor zakelijke reizigers.Verder zal het beschikken over vier vergaderzalen, uitgerust met alle technologie en faciliteiten die nodig zijn voor zakelijke bijeenkomsten, een fitnessruimte, spa en een 24 uurs restaurant.

De grootste constructie en afwerking werkzaamheden zullen worden afgerond voor de kerst 2010.

Volgens de algemeen manager van de brouwerij, zal met de opening van het hotel het bedrijf een nieuwe markt betreden, en biedt het alle gasten van het hotel 24-uur per dag toegang tot een volledige scala van diensten brouwerij.Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Britannia Ashley Hotel >> Hotel Chopin >> Lainston House Hotel And The Avenue Restaurant

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.