Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

WorldHotels brengt RINGA Royal Brand naar vier Japanse steden

World Hotels heeft haar aanwezigheid in Japan versterkt door de introductie van vier niewe Ringa Royal hotels in Osaka, Tokio, Kyoto en Hiroshima. Decennialang heeft Ringa Royal Hotels een benijdenswaardige reputatie verkregen als meest gewaardeerde Hotel groep in Japan als het gaat om topkwaliteit van service en ware toewijding aan het bedrijf.

De vijf-sterren Ringa Royal hotel in Tokyo is toegetreden in Luxury Collection van de groep. De 126 kamers tellende hotel, gelegen in een van de drukste buurten van de stad, Okuma Garden, centrum van Tokio, beschikt over prachtige Europese interieur stijl en bied een rustige en vredige sfeer voor iedereen op zoek naar beschutting tegen de drukte van het dagelijks leven en rust na maanden hard werken.

De vier-sterren Ringa Royal hotel in Kyoto heeft 484 kamers en het unieke ‘Top van Kyoto Restaurnt’, met een opvallende all-round panorama van de oude stad. Kamers zijn voorzien van traditionele Kyoto stijl vloeren. Er zjin mooie groene thee plantages en een Japanse Zen-tuin.

De Ringa Royal Hotel Osaka worde aandgeduid als “State Gues House of Kansai” : huis voor staatsbezoeken in Kansai. Dit is de grootste vande vier Ringa Royal hotels in Japan, met 973 kamers, 24 restuarants en bars, ruime vergaderzalen en ruimtes voor zaken en de grootste danszaal van Osaka.

20.07.2010

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Hotel Flora >> Manchester (Hyde) Premier Inn >> Tulip inn Recife

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.