OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

212 Hotels in Frankfurt-Main

 

Reisgids Frankfurt-Main - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Frankfurt is echt wel een van de meest stijlvolle en moderne steden van het land. Talrijke conferenties, tentoonstellingen, seminars en beurzen vinden hier elk jaar plaats. Frankfurt is reeds lange tijd geleden uitgegroeid tot economische hoofdstad van Duitsland. Echter, dit is nog steeds een stad, die rijk is aan geschiedenis, dus Frankfurt koestert zorgvuldig de herinnering aan voorbije eeuwen. In deze stad vindt u unieke constructies, mooie gebouwen, musea en tentoonstellingen.
De kathedraal van St. Bartholomaeus Dom is een van de meest opmerkelijke monumenten van deze plaats. De kathedraal werd gebouwd in de 14e – en 15e eeuw in plaats van een kleine houten kerk. In 1867 werd het heiligdom zwaar beschadigd door brand. Echter, de kathedraal werd herbouwd en tegenwoordig is dit een prachtig voorbeeld van gotische architectuur.
De toren "Messeturm Beurzen" is, waarschijnlijk, de meest opvallende moderne architectonische schepping. Dit is een prachtige wolkenkrabber gebouwd in 1997. Het is met een hoogte van 257 meter het op zeven na hoogste gebouw van Europa. De 63 verdiepingen worden bezet door kantoren, banken en restaurants.
Het lokale botanische park, dat het Palmengarten Park wordt genoemd, is zeker een van de mooiste plekken in Frankfurt. Dit park is geopend in 1871 en wordt beschouwd als de kampioen van Duitsland in termen van grootte en het aantal plantensoorten. De Kerk van St. Paul is een andere prominente religieuze landmark. Dit is niet alleen een waardevolle culturele bezienswaardigheid, maar ook een plaats, die getuige is geweest van belangrijke gebeurtenissen in de geschiedenis van Duitsland. In deze kerk is de eerste vergadering van het eerste parlement van het land gehouden. Dit evenement gebeurde in 1848. Kunstliefhebbers moeten zeker een uitstapje naar het Museum van Goethe maken. Het huis van de grote kunstenaar exposeert nog de originele meubels en de sfeer van die dagen. Net als elke andere grote metropool beschikt Frankfurt over een grote keus aan entertainment - restaurants, bioscopen, pretparken, disco's, evenals talloze winkels en boetieks.
Dit artikel over Frankfurt-Main is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Videogids Frankfurt-Main

Excursies en tickets in Frankfurt-Main & in de buurt

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Frankfurt-Main

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Frankfurt-Main:


Offenbach - 6.1 km
Het is een ongewone en mooie stad, gelegen aan de oever van de rivier Main. Dit is een van de groenste steden van het land, omdat het zuidelijke deel volledig door bossen wordt ingenomen. Eerste vermeldingen van...
verder
Darmstadt - 27 km
Darmstadt is een stad in Duitsland die is gelegen op het zuiden van Hessen. Het jaar van de stichting van de stad is niet duidelijk bekend, maar veel schriftelijke documenten noemen deze stad reeds in XIIe eeuw....
verder

Onze diensten
 Frankfurt-Main foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Frankfurt-Main, Duitsland. Het plannen van een trip naar Frankfurt-Main met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.