OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

Hotel Boeken

 

Reisgids Djibouti - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Djibouti is nog niet zo lang geleden begonnen met het ontvangen van toeristen uit andere landen, dus deze plek is nog niet druk en u kunt hier in alle stilte van de schilderachtige natuur genieten. Hier vindt u grandioze vulkanen, kristalheldere meren en fantastische vlaktes, die er uitzien als landschappen uit een science fiction film over Mars, en u vindt er nog veel meer interessants. Strandliefhebbers zullen van de ruime kust genieten, waar zeer weinig bezoekers zijn, en duikers zullen van de schoonheid van de onderwaterwereld versteld staan.
Een van de meest beroemde bezienswaardigheden is de markt met de naam Le Marshe Central. Hier kunnen bezoekers diverse goederen, waaronder een grote keuze aan zeevruchten en exotische vruchten kopen. De mooiste en en meest grootschalige bouw van Djibouti is het President Palace dat in het centrale deel van de stad kan worden gezien. Het ziet eruit als een gebouw uit de koloniale periode, en het plein voor het paleis biedt een prachtig uitzicht op de kust. Over schilderachtige trottoirs kunt u naar het havengebied, waar de mooie witte jachten zijn afgemeerd.
Nog een geweldige voorziening, die in het centrum van de stad is gelegen, is het Tropical Aquarium. Hier vindt u een uitgebreide selectie van onderwater leven. De populairste stranden zijn zeker de Dorale en de Khor Ambado. De laatste wordt beschouwd als het meest afgelegen en pittoreske strand. Vakantiegangers kunnen een boot huren of langs de kustgebieden van het exotische woestijngebied wandelen, baaien en nationale parken bewonderen en naar de exotische woestijn-achtige natuur kijken. Duikers kunnen het advies krijgen om de Golf van Bab-el-Mandeb, die beroemd is om zijn unieke koraalriffen, en andere unieke eilandjes te bezoeken. Op het grondgebied van Dzhibudi zijn er verschillende grote meren, waarvan de meest aantrekkelijke Lac Assal en Guba is. Dit meer bevindt zich tussen de zwarte lavavelden van het gestolde magma. Het biedt een werkelijk oogverblindend mooi uitzicht.
Dit artikel over Djibouti is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Videogids Djibouti

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Djibouti

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Djibouti:


Jeddah - 1180.4 km
Een groot politiek, commercieel en industrieel centrum, een van de mooiste steden in het land. De unieke uitstraling van de oude wijken, een groot aantal gebouwen in verschillende stijlen en van verschillende...
verder

Onze diensten
 Regio gidsen
 Djibouti foto's
Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Djibouti, Djibouti. Het plannen van een trip naar Djibouti met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.