OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

69 Hotels in Dallas

 

Reisgids Dallas - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Dallas is de derde grootste stad van Texas en de achtste grootste stad van de Verenigde Staten. De officiële datum van oprichting is februari 1856. Nu heeft de bevolking van Dallas en haar voorsteden het aantal 6,3 miljoen mensen bereikt. In deze stad zijn de belangrijkste sectoren van de economie, de telecommunicatie, computertechnologie, handel, banken en energetica.
De belangrijkste bezienswaardigheden zijn de Dallas gebouwen, die zijn gebouwd in de modernistische, neo-klassieke en Victoriaanse stijlen. Historische gebouwen zijn geconcentreerd op de Swiss Avenue straat. In het midden van dit gebied van Dallas zijn er commerciële gebouwen, die zijn oprichting in de periode 1880-1950 en deze worden zeer goed bewaakt. Het oudste gebouw in de stad, dat dateert uit de XIXe eeuw, is de kathedraal van Santarem de Guadalupe.
Dallas is bekend vanwege zijn beroemde gegrilde vlees dat wordt gekookt en aangeboden met een verscheidenheid van sauzen. Dat is waarom zijn er zo veel café's, restaurants en eetgelegenheden zijn in deze stad. De meest bekende plaats van de stad is, waarschijnlijk, het Ritz Carlton restaurant. Het werd uitgeroepen tot het beste restaurant van de Verenigde Staten in 2009.
Dallas is ook een stad van cultuur en kunst. U kunt het centrum van Hedendaagse Beeldhouwkunst, het Museum van Kunst met een collectie van Aziatische kunst "Trammell &Margaret Crow" en het modern theater voor kinderen bezoeken. Een van de grootste opera theater zalen van de wereld, de "Morton H. Meyerson", is ook gevestigd in Dallas.
  In het gebied van Downtown ligt het populairste uitkijkplatform, waarvan de Reunion-toren de locatie is. Op de 50e verdieping van het hoge gebouw is een prachtig observatiedek aangebracht waarop bezoekers kunnen stijgen met een supersnelle lift. Vanaf een hoogte van 171 meter opent een prachtig panorama van de stad. Bij helder weer is het mogelijk om ook de omgeving van Dallas te zien.
Een symbolische plaats voor de stad is Pioneers Square, gelegen voor de bouw van het stadhuis. Op dit plein is het mogelijk om de originele sculpturale compositie te zien, die een stadium van het vee symboliseert. Op deze samenstelling zijn 70 stieren en koeien op ware grootte afgebeeld, en ook drie cowboys. Alle figuren zijn gegoten van brons.
Degenen die zichzelf willen behagen met ongewone amusement, moeten naar de Mackinney Avenue gaan. Langs deze historische straat passeert de ongebruikelijke tramlijn waarop retro-trams rennen. Een reis erover geeft je veel indrukken. De geschiedenis van deze tramroute is erg interessant. Oude tramsporen werden gevonden in dit deel van de stad in 1983 tijdens een reparatie van de straat. Stadsbesturen besloten om ze te herstellen en vijf oude trams op te starten, die nu het echte historische symbool van Dallas zijn.
The Area of ​​West End is een prachtige plek om te wandelen. Veel prachtige gebouwen aan het einde van de 19e eeuw zijn hier bewaard gebleven. Tegenwoordig zijn in deze historische gebouwen populaire winkels en restaurants te vinden. Er zijn verschillende uitstekende kunstworkshops die veel toeristen bezoeken, zoals musea.
Dallas heeft tientallen interessante musea en culturele centra, waarvan het Conspiracy Museum als een van de meest interessante wordt beschouwd. De expositie van dit museum is gewijd aan de hardste en meest mysterieuze misdaden, waaronder de moord op de president John Kennedy.
In Dallas zijn er meer dan 400 parken met een totale oppervlakte van ongeveer 85 vierkante kilometer. Het historische Old-City-Park, op het grondgebied waarvan het mogelijk is om niet alleen mooie planten te bewonderen, maar ook oude gebouwen, die werden gebouwd aan de basis van de stad, wordt beschouwd als een van de meest interessante. Nu is dit park perfect uitgerust voor actieve recreatie. Het is mogelijk om op een fiets te fietsen of over zijn territorium te lopen. Er zijn veel gratis ruimtes voor actieve spellen en speelplaatsen voor kinderen.
Dit artikel over Dallas is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Videogids Dallas

Excursies en tickets in Dallas & in de buurt

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Dallas

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Dallas:


Oklahoma City - 305.6 km
Deze stad is de hoofdstad van de gelijknamige staat. Oklahoma-City is het grote industriële en zakelijke centrum. De economie van de stad floreert met succes, zodat de overheid veel geld investeert in de ontwikkeling...
verder
Houston - 362.8 km
Houston is niet algemeen bekend onder vakantiegangers als een van de belangrijkste culturele en toeristische centra in de Verenigde Staten. Maar de stad bezet de tweede plaats in de Verenigde Staten in termen van het...
verder
Memphis - 677.9 km
Memphis is gelegen in het zuidelijke deel van de staten aan de oever van de rivier Mississippi. Deze stad is een groot handelscentrum, dat vooral is ontwikkeld als gevolg van groei in de landbouw. Er zijn echter ook...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Dallas
 Dallas foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Dallas, Verenigde Staten. Het plannen van een trip naar Dallas met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.