OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

43 Hotels in Anaheim

 

Reisgids Anaheim - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Anaheim is een van de tien grootste steden in Californië, het is een badplaats, die is bekend om zijn entertainment centers en sportfaciliteiten. In de afgelopen decennia heeft de stad een aantal nieuwe grote pretparken, sport- en speeltuinen en recreatieve voorzieningen gebouwd. Hier is het zeer interessant voor liefhebbers van buitenactiviteiten om een bezoek te brengen.
Misschien is een van de meest bekende pretparken dat California kent, Disneyland. Het omvat twee grote parken, Disneyland Park en Disneys California Adventure park. Er zijn honderden attracties in deze parken, thematische gedeeltes en speelkamers. In het Downtown Disney District kunt u ook de grote winkels en restaurants bezoeken en deelnemen aan spannende optredens en zelfs met favoriete personages uit sprookjes dineren. Disneyland park wordt conventioneel in acht uitgaansgebieden verdeeld: Hoofdstraat, Fantasie Land, Morgenland, New Orleans Plein, Adventureland, Land ontdekkers en Cartoon Mickey stad. Veel van de namen spreken voor zich. Het totale aantal van attracties in deze gebieden is reeds lange tijd meer dan honderd, en elk van hen schenkt veel plezier aan jonge bezoekers en hun ouders.
Een paar jaar geleden begon de bouw van een nog ander pretpark, die is Disneys California Adventure park vernoemd. Het heeft een heleboel attracties geopend, speelplekken gewijd aan Tarzan avontuur, Indiana Jones, de Caribische piraten, en er is een tempel van de Verboden Oog en Roger Rabbit cartoon stadje. Hier zijn ook betoverende shows en parades gehouden. Na het inspecteren van alle entertainment complexen kunt u op sportaccommodaties, tennisbanen, golfbanen, paardrijden bezoeken, of gewoon een fiets of rollers huren en rijden door de prachtige parken.
  De stad heeft verschillende musea, die interessant zijn om met het hele gezin te bezoeken. In het Muzeo-museum is er een gevarieerde collectie exposities gewijd aan de geschiedenis van de stad. Hier kunt u ongewone historische voorwerpen zien, de verzameling oude foto's bekijken en genieten van unieke kunstwerken.
In een van de rustigste en vredigste delen van de stad ligt een charmant Regionaal Park van Yorba - een ideale plek voor natuurliefhebbers. Dit park heeft veel bomen en groen en is uitgerust met veel gebruiksvriendelijke routes om te wandelen. Veel mensen komen hier speciaal om te skaten. Er zijn verschillende speeltuinen voor kinderen in dit park, het is perfect om te ontspannen, weg van de drukke drukke plaatsen.
Een van de meest favoriete rustplaatsen voor de gasten is de golfbaan Anaheim Hills. Het is een moderne golfbaan die zal verrassen met zijn grootte en comfortabele omstandigheden. Op het grondgebied van het golfcentrum opereert het hotel, dus je kunt er een paar dagen verblijven. De golfschool biedt ook zijn diensten aan de bezoekers van de club, waaronder coaches voor niet alleen volwassenen, maar ook kinderen. Op het grondgebied van het centrum zijn sportuitrustingen te huur en er zijn speciaalzaken en diverse aantrekkelijke restaurants en cafés in de buurt.
Voor degenen die niet zonder een theater kunnen vertrekken, moet u zeker de grootste en mooiste bezoeken - Grove of Anaheim. Het host regelmatig interessante shows; het theater is een vaste locatie geworden voor muziekconcerten en andere culturele evenementen. Een van de belangrijkste attracties van de moderne stad is het Honda Center. Voor velen staat het bekend als een ultramodern sportcomplex, waar grote basketbal- en hockeywedstrijden worden gehouden. Dit centrum organiseert ook vaak verschillende andere culturele evenementen, het heeft een prachtig concertgebouw, dat plaats biedt aan maximaal 18 900 toeschouwers. De opening van deze grote moderne arena vond plaats in 1993 en sindsdien organiseert het centrum regelmatig grootschalige sportevenementen van wereldklasse.
Dit artikel over Anaheim is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Videogids Anaheim

Excursies en tickets in Anaheim & in de buurt

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Anaheim

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Anaheim:


Los Angeles - 38.8 km
Los Angeles is niet alleen de hoofdstad van entertainment, maar ook een belangrijk militair-industriële regio van de Verenigde Staten. De datum van de stichting van de stad is niet duidelijk bekend, maar de officiële...
verder
Hollywood CA - 48 km
Hollywood is een ongelooflijk populaire wijk van Los Angeles, die alom bekend is over de hele wereld als het hart van de filmindustrie. Aanvankelijk was het grondgebied van Hollywood niets anders dan een rancho. Toen...
verder
Beverly Hills - 52.1 km
Beverly Hills is een van de meest trendy en exclusieve wijken van Los Angeles, opvallend om zijn luxe. Het kreeg al snel populariteit onder de bezoekers uit Europa, en dit ondanks het feit dat vele gebieden van Beverly...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Anaheim
 Handige kaarten
Interactieve kaart van Anaheim
 Anaheim foto's
Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Anaheim, Verenigde Staten. Het plannen van een trip naar Anaheim met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.