OrangeSmile B.V.
Autoverhuur wereldwijd
Over ons
'OrangeSmile.CarTrawler' biedt een autoverhuur service in Wroclaw. Boekingsformulieren en online supportdiensten zijn beschikbaar in het Nederlands. Elke week maken honderden toeristen gebruik van onze service. Wij vinden een auto voor uw datum in Wroclaw bij alle grote autoverhuurbedrijven (Hertz, Avis, Budget, Dollar, enz.). Daarbij garanderen wij de laagste prijzen. Bij reserveringen worden geen extra kosten verrekend.

Meer info
Personenauto huren online in Wroclaw
Navigatie: Autoverhuur >> Polen >> Wroclaw
  

Autoverhuur in Wroclaw

 *Voer uw bestemming in de 'AFHALEN' en wacht de drop-down menu

Een auto huren in Wroclaw

 
Autoverhuurpunt kiezen in Wroclaw

U kunt een autoverhuurpunt kiezen uit drie manieren:
- schrijf het woord Wroclaw in het formulier aan de linkerzijde;
- gebruik de kaart van Wroclaw hieronder (FireFox of Opera);
- gebruik de onderstaande links.

Wroclaw: 2 autoverhuurpunten

De laatste autoreservering in Wroclaw vond 1486 minuten geleden plaats.
Bij ons kunt u 5+ autoklassen huren van meer dan 5+ bedrijven in Wroclaw.
Interactieve kaart van Wroclaw (FF of Opera)
Een auto huren in Wroclaw, Polen

Lage prijzen. OrangeSmile.com biedt auto's te huur in Wroclaw met gegarandeerd lage prijzen, omdat wij werken met leveranciers rechtstreeks en selecteren de beste aanbiedingen 'on-the-fly'.

Het reserveren van een huurauto in Polen bestaat uit drie stappen: (1) zoek op de gewenste datum; (2) kies een autotype; (3) vul uw gegevens in. De bevestiging van de reservering van een huurwagen in Wroclaw wordt daarna aan u per e-mail gestuurd. Bij de reservering kunt u de volgende creditcardtypes gebruiken: Visa, Visa Electron, MasterCard en Maestro.

Voor het ophalen van de gereserveerde auto in Wroclaw dient u uw bevestiging, uw rijbewijs en uw creditcard te tonen. Een creditcard is nodig om een kleine borgsom te betalen. Hoe groot deze borgsom zal zijn is in Polen afhankelijk van de leeftijd van de bestuurder en de autoklasse die u huurt.

De definitieve betaling gebeurt in Polen bij het afleveren van de auto. In de autohuur punten van Wroclaw worden VISA, MasterCard en andere creditcardtypes geaccepteerd - zie hiervoor uw huurvoorwaarden.

In de afhalenpunt in Wroclaw lees a.u.b. de handleiding van de auto en controleer de schade punten van de auto. OrangeSmile Tours wenst u een prettige reis!

Onze reisdiensten
 LAAGSTE-PRIJSGARANTIE
 RUIME KEUZE: 25.000 HUURPUNTEN
 HUREN IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN
 ONMIDDELLIJKE BEVESTIGING
 NEDERLANDSTALIGE SUPPORT
 
    
AVIS 
 
ALAMO 
 
BUDGET 
 
DOLLAR 
 
RENT-A-CAR 
 
EUROPCAR 
 
NATIONAL 
 
PAYLESS 
 
SIXT 
 
THRIFTY 


Wij accepteren
American Express Visa
MasterCard DinnerClub
OrangeSmile in Wroclaw
 Hotel boeken in Wroclaw
 Autoverhuur in Wroclaw
Taal wijzigen
 
Indien u problemen ondervindt met het reserveren van een auto in Wroclaw, dan kunt u het beste contact opnemen met ons via het onderstaand telefoonnummer. In Wroclaw bieden wij de volgende autotypes: Mini; Budget; Golf-klasse: Hatchback, Sedan, Stationcar; Business- en Premium-klasse: Limousine; en Speciale klasse: SUV, Cabrio, Minivans en Minibussen.

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons