OrangeSmile B.V.
Autoverhuur wereldwijd
Over ons
'OrangeSmile.CarTrawler' biedt een autoverhuur service in Tijuana. Boekingsformulieren en online supportdiensten zijn beschikbaar in het Nederlands. Elke week maken honderden toeristen gebruik van onze service. Wij vinden een auto voor uw datum in Tijuana bij alle grote autoverhuurbedrijven (Hertz, Avis, Budget, Dollar, enz.). Daarbij garanderen wij de laagste prijzen. Bij reserveringen worden geen extra kosten verrekend.

Meer info
Personenauto huren online in Tijuana
Navigatie: Autoverhuur >> Mexico >> Tijuana
  

Autoverhuur in Tijuana

 *Voer uw bestemming in de 'AFHALEN' en wacht de drop-down menu

Een auto huren in Tijuana

 
Autoverhuurpunt kiezen in Tijuana

U kunt een autoverhuurpunt kiezen uit drie manieren:
- schrijf het woord Tijuana in het formulier aan de linkerzijde;
- gebruik de kaart van Tijuana hieronder (FireFox of Opera);
- gebruik de onderstaande links.

Tijuana: 2 autoverhuurpunten

De laatste autoreservering in Tijuana vond 122 minuten geleden plaats.
Bij ons kunt u 5+ autoklassen huren van meer dan 5+ bedrijven in Tijuana.
Interactieve kaart van Tijuana (FF of Opera)
Een auto huren in Tijuana, Mexico

Lage prijzen. OrangeSmile.com biedt auto's te huur in Tijuana met gegarandeerd lage prijzen, omdat wij werken met leveranciers rechtstreeks en selecteren de beste aanbiedingen 'on-the-fly'.

Het reserveren van een huurauto in Mexico bestaat uit drie stappen: (1) zoek op de gewenste datum; (2) kies een autotype; (3) vul uw gegevens in. De bevestiging van de reservering van een huurwagen in Tijuana wordt daarna aan u per e-mail gestuurd. Bij de reservering kunt u de volgende creditcardtypes gebruiken: Visa, Visa Electron, MasterCard en Maestro.

Voor het ophalen van de gereserveerde auto in Tijuana dient u uw bevestiging, uw rijbewijs en uw creditcard te tonen. Een creditcard is nodig om een kleine borgsom te betalen. Hoe groot deze borgsom zal zijn is in Mexico afhankelijk van de leeftijd van de bestuurder en de autoklasse die u huurt.

De definitieve betaling gebeurt in Mexico bij het afleveren van de auto. In de autohuur punten van Tijuana worden VISA, MasterCard en andere creditcardtypes geaccepteerd - zie hiervoor uw huurvoorwaarden.

In de afhalenpunt in Tijuana lees a.u.b. de handleiding van de auto en controleer de schade punten van de auto. OrangeSmile Tours wenst u een prettige reis!

Onze reisdiensten
 LAAGSTE-PRIJSGARANTIE
 RUIME KEUZE: 25.000 HUURPUNTEN
 HUREN IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN
 ONMIDDELLIJKE BEVESTIGING
 NEDERLANDSTALIGE SUPPORT
 
    
AVIS 
 
ALAMO 
 
BUDGET 
 
DOLLAR 
 
RENT-A-CAR 
 
EUROPCAR 
 
NATIONAL 
 
PAYLESS 
 
SIXT 
 
THRIFTY 


Wij accepteren
American Express Visa
MasterCard DinnerClub
OrangeSmile in Tijuana
 Hotel boeken in Tijuana
 Autoverhuur in Tijuana
Taal wijzigen
 
Indien u problemen ondervindt met het reserveren van een auto in Tijuana, dan kunt u het beste contact opnemen met ons via het onderstaand telefoonnummer. In Tijuana bieden wij de volgende autotypes: Mini; Budget; Golf-klasse: Hatchback, Sedan, Stationcar; Business- en Premium-klasse: Limousine; en Speciale klasse: SUV, Cabrio, Minivans en Minibussen.

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons