OrangeSmile B.V.
Autoverhuur wereldwijd
Over ons
'OrangeSmile.CarTrawler' biedt een autoverhuur service in Lamezia Terme. Boekingsformulieren en online supportdiensten zijn beschikbaar in het Nederlands. Elke week maken honderden toeristen gebruik van onze service. Wij vinden een auto voor uw datum in Lamezia Terme bij alle grote autoverhuurbedrijven (Hertz, Avis, Budget, Dollar, enz.). Daarbij garanderen wij de laagste prijzen. Bij reserveringen worden geen extra kosten verrekend.

Meer info
Personenauto huren online in Lamezia Terme
Navigatie: Autoverhuur >> Italië >> Lamezia Terme
  

Autoverhuur in Lamezia Terme

 *Voer uw bestemming in de 'AFHALEN' en wacht de drop-down menu

Een auto huren in Lamezia Terme

 
Autoverhuurpunt kiezen in Lamezia Terme

U kunt een autoverhuurpunt kiezen uit drie manieren:
- schrijf het woord Lamezia Terme in het formulier aan de linkerzijde;
- gebruik de kaart van Lamezia Terme hieronder (FireFox of Opera);
- gebruik de onderstaande links.

Lamezia Terme: 2 autoverhuurpunten

De laatste autoreservering in Lamezia Terme vond 169 minuten geleden plaats.
Bij ons kunt u 5+ autoklassen huren van meer dan 5+ bedrijven in Lamezia Terme.
Interactieve kaart van Lamezia Terme (FF of Opera)
Een auto huren in Lamezia Terme, Italië

Lage prijzen. OrangeSmile.com biedt auto's te huur in Lamezia Terme met gegarandeerd lage prijzen, omdat wij werken met leveranciers rechtstreeks en selecteren de beste aanbiedingen 'on-the-fly'.

Het reserveren van een huurauto in Italië bestaat uit drie stappen: (1) zoek op de gewenste datum; (2) kies een autotype; (3) vul uw gegevens in. De bevestiging van de reservering van een huurwagen in Lamezia Terme wordt daarna aan u per e-mail gestuurd. Bij de reservering kunt u de volgende creditcardtypes gebruiken: Visa, Visa Electron, MasterCard en Maestro.

Voor het ophalen van de gereserveerde auto in Lamezia Terme dient u uw bevestiging, uw rijbewijs en uw creditcard te tonen. Een creditcard is nodig om een kleine borgsom te betalen. Hoe groot deze borgsom zal zijn is in Italië afhankelijk van de leeftijd van de bestuurder en de autoklasse die u huurt.

De definitieve betaling gebeurt in Italië bij het afleveren van de auto. In de autohuur punten van Lamezia Terme worden VISA, MasterCard en andere creditcardtypes geaccepteerd - zie hiervoor uw huurvoorwaarden.

In de afhalenpunt in Lamezia Terme lees a.u.b. de handleiding van de auto en controleer de schade punten van de auto. OrangeSmile Tours wenst u een prettige reis!

Onze reisdiensten
 LAAGSTE-PRIJSGARANTIE
 RUIME KEUZE: 25.000 HUURPUNTEN
 HUREN IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN
 ONMIDDELLIJKE BEVESTIGING
 NEDERLANDSTALIGE SUPPORT
 
    
AVIS 
 
ALAMO 
 
BUDGET 
 
DOLLAR 
 
RENT-A-CAR 
 
EUROPCAR 
 
NATIONAL 
 
PAYLESS 
 
SIXT 
 
THRIFTY 


Wij accepteren
American Express Visa
MasterCard DinnerClub
OrangeSmile in Lamezia Terme
 Autoverhuur in Lamezia Terme
Taal wijzigen
 
Indien u problemen ondervindt met het reserveren van een auto in Lamezia Terme, dan kunt u het beste contact opnemen met ons via het onderstaand telefoonnummer. In Lamezia Terme bieden wij de volgende autotypes: Mini; Budget; Golf-klasse: Hatchback, Sedan, Stationcar; Business- en Premium-klasse: Limousine; en Speciale klasse: SUV, Cabrio, Minivans en Minibussen.