OrangeSmile B.V.
Autoverhuur wereldwijd
Over ons
'OrangeSmile.CarTrawler' biedt een autoverhuur service in Abu Dhabi. Boekingsformulieren en online supportdiensten zijn beschikbaar in het Nederlands. Elke week maken honderden toeristen gebruik van onze service. Wij vinden een auto voor uw datum in Abu Dhabi bij alle grote autoverhuurbedrijven (Hertz, Avis, Budget, Dollar, enz.). Daarbij garanderen wij de laagste prijzen. Bij reserveringen worden geen extra kosten verrekend.

Meer info
Personenauto huren online in Abu Dhabi
Navigatie: Autoverhuur >> Emiraten >> Abu Dhabi
  

Autoverhuur in Abu Dhabi

 *Voer uw bestemming in de 'AFHALEN' en wacht de drop-down menu

Een auto huren in Abu Dhabi

 
Autoverhuurpunt kiezen in Abu Dhabi

U kunt een autoverhuurpunt kiezen uit drie manieren:
- schrijf het woord Abu Dhabi in het formulier aan de linkerzijde;
- gebruik de kaart van Abu Dhabi hieronder (FireFox of Opera);
- gebruik de onderstaande links.

Abu Dhabi: 11 autoverhuurpunten

De laatste autoreservering in Abu Dhabi vond 47 minuten geleden plaats.
Bij ons kunt u 10+ autoklassen huren van meer dan 32+ bedrijven in Abu Dhabi.
Interactieve kaart van Abu Dhabi (FF of Opera)
Een auto huren in Abu Dhabi, Emiraten

Lage prijzen. OrangeSmile.com biedt auto's te huur in Abu Dhabi met gegarandeerd lage prijzen, omdat wij werken met leveranciers rechtstreeks en selecteren de beste aanbiedingen 'on-the-fly'.

Het reserveren van een huurauto in Emiraten bestaat uit drie stappen: (1) zoek op de gewenste datum; (2) kies een autotype; (3) vul uw gegevens in. De bevestiging van de reservering van een huurwagen in Abu Dhabi wordt daarna aan u per e-mail gestuurd. Bij de reservering kunt u de volgende creditcardtypes gebruiken: Visa, Visa Electron, MasterCard en Maestro.

Voor het ophalen van de gereserveerde auto in Abu Dhabi dient u uw bevestiging, uw rijbewijs en uw creditcard te tonen. Een creditcard is nodig om een kleine borgsom te betalen. Hoe groot deze borgsom zal zijn is in Emiraten afhankelijk van de leeftijd van de bestuurder en de autoklasse die u huurt.

De definitieve betaling gebeurt in Emiraten bij het afleveren van de auto. In de autohuur punten van Abu Dhabi worden VISA, MasterCard en andere creditcardtypes geaccepteerd - zie hiervoor uw huurvoorwaarden.

In de afhalenpunt in Abu Dhabi lees a.u.b. de handleiding van de auto en controleer de schade punten van de auto. OrangeSmile Tours wenst u een prettige reis!

Onze reisdiensten
 LAAGSTE-PRIJSGARANTIE
 RUIME KEUZE: 25.000 HUURPUNTEN
 HUREN IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN
 ONMIDDELLIJKE BEVESTIGING
 NEDERLANDSTALIGE SUPPORT
 
    
AVIS 
 
ALAMO 
 
BUDGET 
 
DOLLAR 
 
RENT-A-CAR 
 
EUROPCAR 
 
NATIONAL 
 
PAYLESS 
 
SIXT 
 
THRIFTY 


Wij accepteren
American Express Visa
MasterCard DinnerClub
OrangeSmile in Abu Dhabi
 Autoverhuur in Abu Dhabi
Taal wijzigen
 
Indien u problemen ondervindt met het reserveren van een auto in Abu Dhabi, dan kunt u het beste contact opnemen met ons via het onderstaand telefoonnummer. In Abu Dhabi bieden wij de volgende autotypes: Mini; Budget; Golf-klasse: Hatchback, Sedan, Stationcar; Business- en Premium-klasse: Limousine; en Speciale klasse: SUV, Cabrio, Minivans en Minibussen.

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons