OrangeSmile B.V.
Autoverhuur wereldwijd
Over ons
'OrangeSmile.CarTrawler' biedt een autoverhuur service in locatie 'Berlijn - Railway Mainstn Lehrter'. Boekingsformulieren en online supportdiensten zijn beschikbaar in het Nederlands. Elke week maken honderden toeristen gebruik van onze service. Wij vinden een auto voor uw datum in 'Berlijn - Railway Mainstn Lehrter' bij alle autoverhuurbedrijven (Hertz, Avis, Budget, Dollar, enz.). Daarbij garanderen wij de laagste prijzen. Bij reserveringen worden geen extra kosten verrekend.

Meer info
Personenauto huren online in Berlijn
Navigatie: Autoverhuur >> Duitsland >> Berlijn >> 'Berlijn - Railway Mainstn Lehrter'

Online autoverhuur: 'Berlijn - Railway Mainstn Lehrter'

Een auto huren in 'Berlijn - Railway Mainstn Lehrter'

Autoverhuurpunten van Berlijn

Het adres van de huidige punt 'Berlijn - Railway Mainstn Lehrter': Europaplatz 1, Berlin Hbf - Lehrter Hbf, Berlin, Duitsland.

Selecteer een ander punt in Berlijn:
- schrijf het woord Berlijn in het formulier aan de linkerzijde;
- gebruik de kaart van Berlijn hieronder (FireFox of Opera);
- gebruik de onderstaande links.

Interactieve kaart van Berlijn (FF of Opera)
Een auto reserveren in Berlijn, Duitsland

Lage prijzen. OrangeSmile.com biedt auto's te huur in 'Berlijn - Railway Mainstn Lehrter' met gegarandeerd lage prijzen, omdat wij werken met leveranciers rechtstreeks en selecteren de beste aanbiedingen 'on-the-fly'.

Het reserveren van een huurauto in Berlijn bestaat uit drie stappen: (1) zoek op de gewenste datum; (2) kies een autotype; (3) vul uw gegevens in. De bevestiging van de reservering van een huurauto in het punt 'Berlijn - Railway Mainstn Lehrter' wordt daarna aan u per e-mail gestuurd. Geaccepteerde creditcardtypes: Visa, Visa Electron, MasterCard en Maestro.

Voor het ophalen van de gereserveerde auto in het punt 'Berlijn - Railway Mainstn Lehrter' dient u uw bevestiging, uw rijbewijs en uw creditcard te tonen. Een creditcard is nodig om een kleine borgsom te betalen. Hoe groot deze borgsom zal zijn is in 'Berlijn - Railway Mainstn Lehrter' afhankelijk van de leeftijd van de bestuurder en de autoklasse die u huurt.

De definitieve betaling gebeurt in het punt 'Berlijn - Railway Mainstn Lehrter' bij het afleveren van de auto. In de autoverhuurpunten van Berlijn worden VISA, MasterCard en andere creditcardtypes geaccepteerd - zie hiervoor uw huurvoorwaarden.

In de afhalenpunt 'Berlijn - Railway Mainstn Lehrter' lees a.u.b. de handleiding van de auto en controleer de schade punten van de auto. OrangeSmile Tours wenst u een prettige reis!

Onze reisdiensten
 LAAGSTE-PRIJSGARANTIE
 RUIME KEUZE: 25.000 HUURPUNTEN
 HUREN IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN
 ONMIDDELLIJKE BEVESTIGING
 NEDERLANDSTALIGE SUPPORT
 
    
AVIS 
 
ALAMO 
 
BUDGET 
 
DOLLAR 
 
RENT-A-CAR 
 
EUROPCAR 
 
NATIONAL 
 
PAYLESS 
 
SIXT 
 
THRIFTY 


Wij accepteren
American Express Visa
MasterCard DinnerClub
Taal wijzigen
 
 Duitsland: populaire  bestemmingen

 » Berlijn: 33 verhuur punten
 » München: 26 verhuur punten
 » Keulen: 20 verhuur punten
 » Frankfurt: 20 verhuur punten
 » Hamburg: 20 verhuur punten
 » Düsseldorf: 18 verhuur punten
 » Stuttgart: 15 verhuur punten
 » Hannover: 11 verhuur punten
 » Dresden: 9 verhuur punten
 » Bremen: 9 verhuur punten
 » Dortmund: 9 verhuur punten
 » Leipzig: 9 verhuur punten
 » Essen: 7 verhuur punten
 » Muenster: 6 verhuur punten
 » Nuernberg: 7 verhuur punten

Als u nog vragen heeft over het boeken van een auto in 'Berlijn - Railway Mainstn Lehrter', dan kunt u het beste contact opnemen met ons via onderstaand telefoonnummer. In bijna elke autoverhuur locatie van Berlijn bieden wij de volgende autotypes: Mini; Budget; Golf-klasse: Hatchback, Sedan, Stationcar; Business- en Premium-klasse: Limousine; en Speciale klasse: Jeep, Cabrio, Minivans en Minibussen.

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons